Μαρία Μπακοδήμου: Συγκινεί με το ιδιαίτερο μήνυμά της – «Ντρέπομαι να πάρω σήμερα λουλούδια από τα παιδιά μου»

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στα social media ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με μητέρες από την Ουκρανία που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους με κάθε τρόπο και έγραψε ένα κείμενο αφιερωμένο σε αυτές τις γυναίκες – ηρωίδες.

Η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε πως ντρέπεται για την ασφάλεια που νιώθει ή την άνεση που έχει στη ζωή της την ίδια στιγμή που άλλες γυναίκες προσπαθούν να σώσουν τις δικές τους

και των παιδιών τους.

«Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου. Ντρέπομαι για την ασφάλεια και την άνεση της ζωής μου όσο μανάδες κάνουν ένα σκληρό αγώνα για τη ζωή. Τη δική τους και των παιδιών τους. Οι μανάδες ασπίδες που ταξιδεύουν μόνες με τα μωρά τους για να τα προφυλάξουν ή αυτές που προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο πιο ασφαλή γίνεται στα καταφύγια.

Ή ακόμα κι αυτές οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους στη μάχη. Μανάδες κι από τις δυο πλευρές. Αυτή η γιορτή της μητέρας για μένα κι ελπίζω για όλους είναι αφιερωμένη σε αυτές που σε ρόλο υπερήρωα αγωνίζονται για τη ζωή», σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Τσολάκη: Απαντά για την ενδεχόμενη επιστροφή στο «Happy Day»

 Στέφανος Κορκολής: «Κάπνιζα 5 πακέτα την ημέρα και έπαθα καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

 Αννίτα Πάνια: Μιλά πρώτη φορά για το viral τραγούδι του 14χρονου γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα