Ελένη Τσολάκη: Απαντά για την ενδεχόμενη επιστροφή στο «Happy Day»

Η Ελένη Τσολάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι». Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλα και αποκάλυψε αν θα επέστρεφε στο «Happy Day», αφού διατηρεί άριστες σχέσεις με όλα τα μέλη της εκπομπής.

Αναφερόμενη στο «Open Weekend» και την ομάδα της, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Περνάω πολύ καλά στην εκπομπή που κάνω. Αισθάνομαι πως μετά την εποχή του Happy Day, που δέθηκα με τα παιδιά και μαζί περάσαμε τέσσερα καταπληκτικά χρόνια… Κι εγώ αισθάνομαι ότι ήμουν περισσότερα. Γενικά, μου αρέσει η δουλειά, την

αγαπάω, μου αρέσει το κυνήγι της είδησης. Μου αρέσει το Σαββατοκύριακο αλλά μου λείπουν άλλες τρεις ημέρες… Δεν με ενδιαφέρει η ζώνη αλλά η ομάδα. Τώρα έχω καλούς συνεργάτες και περνάμε ωραία. Αυτή η ηρεμία που βγαίνει προς τα έξω, την έχω».

Σχετικά με μια ενδεχόμενη επιστροφή στο «Happy Day», η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Κάναμε μία κουβέντα με τη Σταματίνα πριν από δύο χρόνια, πριν πάω στο Open. Είμαστε και φίλες. Αισθάνομαι ασφαλής με τα παιδιά, περνάω καλά και επειδή ήταν όντως η εκπομπή που με σύστησε στον κόσμο, δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω ξανά. Δεν θα το έκανα μόνο εάν – όπως και έγινε – είχα να διαλέξω ανάμεσα σε κάτι άλλο που θα ήταν ένα σκαλί παραπάνω για εμένα, όχι στην καριέρα, στη δουλειά. Δηλαδή το πισωγύρισμα έχει κάποια αρνητικά πράγματα. Δεν θα άφηνα το Open Weekend για να πάω στο Happy Day. Αν δεν υπήρχε το πρώτο και ήμουν σπίτι μου, θα γυρνούσα, θα ήθελα να δουλέψω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αννίτα Πάνια: Μιλά πρώτη φορά για το viral τραγούδι του 14χρονου γιου της

 Νίκος Μουτσινάς: Το δώρο της Μαρίας Ηλιάκη μετά τις δηλώσεις του – Η απάντησή του

 Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του γάμου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα