Νίκος Μουτσινάς: Το δώρο της Μαρίας Ηλιάκη μετά τις δηλώσεις του – Η απάντησή του

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την εμφάνισή του, αναφέροντας πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που συνεργάστηκαν και πως εκείνος έχει γεράσει.

«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σαν δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου…», ήταν η απάντηση του Νίκου Μουτσινά.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η εκπομπή «Τι λες Τώρα» πρόβαλε το συγκεκριμένο

απόσπασμα, με τη Μαρία Ηλιάκη να δηλώσει: «Είπα τον Γενάρη ότι δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτόν και τώρα με βάζετε και ξαναμιλάω. Πολλά καταλαβαίνω εγώ…».

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, ο Νίκος Μουτσινάς είδε την τοποθέτηση της Μαρίας Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Τηλεόρασης», ωστόσο, πριν προλάβει να μιλήσει, μπήκε στο πλατό ο συνεργάτης του, Στέλιος Κλώνος, και του έδωσε το δώρο που του έστειλε η Μαρία Ηλιάκη.

Ο λόγος για μια κούπα με το σήμα του «Τι Λες Τώρα». Μάλιστα, ο ίδιος μετέφερε στον παρουσιαστή πως η Μαρία Ηλιάκη ζήτησε αν την αγαπάει να της στείλει και εκείνος κάτι. «Θα στείλω κι εγώ κάτι. Εδώ θα πίνω τον καφέ μου στο σπίτι», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Η on air αποκάλυψη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη -«Σκεφτόμουν μήπως δεν με συμπαθούσες»

 Μέσα Μεταφοράς: Στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ την Τρίτη 10/5

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι δεν εκτιμούν το ήθος μου ως παρουσιαστής»

Keywords
Τυχαία Θέματα