Γιώργος Λάγιος σε Κωνσταντίνο Αρτσίτα: «Θα πήγαινες μαζί μου με 20 εκατομμύρια ευρώ;»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7) ο Γιώργος Λάγιος.

Σε κάποιο σημείο, στην εκπομπή ξεκίνησαν μια συζήτηση για την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου πως του έγινε ανήθικη πρόταση με χρηματική αμοιβή και ο σεξολόγος εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος.

«Αν υπάρχει συναίνεση, πού είναι το ανήθικο; Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, δεν είναι μία καινούρια πληροφορία. Όταν είμαστε σε μία παρέα, ρωτάμε: με πόσα θα έκανες αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχουμε ρωτήσει αυτό», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Από

την πλευρά της, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Στην τηλεόραση δουλεύουμε. Δεν έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή κάποιον που να έχει πληρωθεί για αυτό το πράγμα, ενώ κάνει μία άλλη δουλειά; Δεν γνωρίζεις κανέναν εσύ που να του έχεις κάνει συνέντευξη ή να του έχεις ζητήσει δηλώσεις, που να ζει και να αμείβεται με έναν τέτοιο τρόπο;».

«Στην παρέα μας μπορεί να λέμε πολλά πράγματα, δεν τα βγάζουμε στο YouTube. Δεν είναι όλα για πλάκα, εγώ δεν γέλασα. Ξέρετε τι bullying γίνεται και μετά σου λέει ο άλλος: σου κάνω πλάκα, δεν το ‘πιασες; Δεν ξέρεις τι βιώματα έχω εγώ μέσα μου», απάντησε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.Η αμήχανη στιγμή στον αέρα της εκπομπής

«Όταν είσαι επιθυμητός, πού σε προσβάλλω; Με 20 εκατομμύρια ευρώ θα πήγαινες μαζί μου;», τον ρώτησε αμέσως μετά ο Γιώργος Λάγιος, φέρνοντας τον δημοσιογράφο σε αμηχανία.

«Τώρα θέλεις να σου απαντήσω live; Και το ακυρώνω όλο και σου λέω 10, σου κάνω και προσφορά», απάντησε χαριτολογώντας ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Shopping Star: Αυτό είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο -«Αυτό που είπα ήταν λάθος»

Τάκης Ζαχαράτος: Απαντά για τον σάλο που δημιουργήθηκε με το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου -«Βρήκαμε τον μπελά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα