Μαρία Αντωνά για διαζύγιο Μαρίας Λουίζας Βούρου: «Είχα ακούσει κάποιες πληροφορίες…»

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου χώρισαν, γεγονός που γνωστοποίησε εκείνη μέσα από το Tik Tok. Τους τελευταίους μήνες οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ήταν πολλές και η Μαρία Λουίζα Βούρου αποφάσισε να τις επιβεβαιώσει, δίνοντας τέλος σε κάθε σενάριο.

Η είδηση του χωρισμού τους σχολιάστηκε από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μαρία Αντωνά να τοποθετείται επί του θέματος και να αναφέρει ότι υπήρχαν κάποιες πληροφορίες, όμως η ίδια δεν τη ρώτησε

ποτέ κατά τη διάρκεια της περσινής συνεργασίας τους.

«Είχα ακούσει κάποιες πληροφορίες αλλά δεν τη ρώτησα ποτέ, παρ’ όλο που πέρσι συνεργαζόμασταν στο ίδιο ραδιόφωνο… αλλά αφού η ίδια δεν έχει πλέον πρόβλημα και το βγάζει στο TikTok η κοπέλα…», ήταν τα λόγια της Μαρίας Αντωνά.

Από την άλλη, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε σχετικά με τον τρόπο που επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού της: «Είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει πάντως. Έχει μία δόση χιούμορ».

Στη συνέχεια, η Μαρία Αντωνά πρόσθεσε: «Είναι νεότατη, πανέμορφη, έχουν κι ένα αγοράκι νομίζω με τον πρώην σύζυγό της… οπότε ο δρόμος κι όλη η ζωή είναι μπροστά της. Είναι πάντως κάτι που δεν είχε συζητηθεί αρκετά».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Συγκλονίζει άνδρας που επέζησε -«Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, ήταν η τελευταία φορά που μπήκα στο τρένο»

 Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύονται!

 Κωνσταντίνος Δρούλιας: Έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη του

Keywords
Τυχαία Θέματα