Maestro: Η πρώτη συνάντηση των πρωταγωνιστών πριν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα στο 2022 με τη σειρά «Maestro», η οποία προβλήθηκε στο Mega και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Αυτός είναι και ο λόγος που η παγκόσμια πλατφόρμα Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της και από τις αρχές του 2023 προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου.

Το «Maestro» αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς πρόκειται για μια ιστορία που ανταποκρίνεται στην ελληνική – κι όχι – μόνο πραγματικότητα και μίλησε στις καρδιές των

τηλεθεατών. Μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, όλοι οι πιστοί φανς της σειράς περίμεναν πως και πως την έναρξη του νέου κύκλου. Κάτι που δεν αργεί.

Χθες, οι πρωταγωνιστές του «Maestro» έκαναν το πρώτο meeting και ξεκίνησαν τις συζητήσεις και για τη δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη.

Χριστόφος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Φάνης Μουρατίδης, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος πόζαραν μαζί, αποκαλύπτοντας πως κάτι όμορφο αρχίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

«Loading», ήταν το σχόλιο που γράφτηκε στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε δηλώσει για το «Maestro»: «Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους. Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο.

Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή. Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς».

Όσον αφορά στο πότε θα βγει στον αέρα ο νέος κύκλος, ο δημιουργός αποκάλυψε ότι θα γίνει τον Ιανουάριο του 2024.

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από ώρα σε ώρα θα βγει από το νοσοκομείο»

 Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με πόνεσε πολύ γιατί διακόπηκε μια σχέση με το κανάλι»

 «Ο Στάθης Σχίζας ξέρει ποια γυναίκα έχει δίπλα του και δεν χρειάζεται να ακούει κανέναν»

Keywords
Τυχαία Θέματα