Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύονται!

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύονται! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους, αφού σε περίπου έναν μήνα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει κορίτσι και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της ανυπομονούν να τη γνωρίσουν! Παράλληλα, το ερωτευμένο ζευγάρι προετοιμάζει τον γάμο του, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, η Soula Glamorous ανέβασε ένα στόρι στο Instagram,

δείχνοντάς μας την αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η αναγγελία του γάμου τους

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της: «Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Όσον αφορά στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, η ίδια εξομολογήθηκε: «Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιμένουν. Η ζωή όχι. Εύχομαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Δρούλιας: Έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη του

 Maestro: Η πρώτη συνάντηση των πρωταγωνιστών πριν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν

 Ματθίλδη Μαγγίρα: «Λένε ότι είμαι τρελή, αλλά αυτοί είναι πιο τρελοί από εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα