Προβλέψεις Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να κάνετε νέους φίλους που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα, ή ακόμα και να ερωτευτείτε -ναι, ήρθε η ώρα ο φτερωτός θεός να σας χτυπήσει την πόρτα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευκαιρία να κάνετε κάποια επιπλέον εργασία θα μπορούσε να παρουσιαστεί σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάζετε περισσότερα χρήματα και θα προγραμματίσετε το ταξίδι που ονειρεύεστε εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δυσκολίας έχει να κάνει

με άλλους ανθρώπους, όχι με εσάς, οπότε μην πάρετε τίποτα προσωπικά από όλα όσα σας πουν στη δουλειά σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείτε να επηρεάζετε συνεχώς τη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας. Μην τους κάνετε τη ζωή τους πατίνι και μην ξεσπάτε πάνω τους τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ

Να γνωρίζετε ότι η συναισθηματική πλευρά σας μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητη, οπότε προσέξτε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σας. Θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν οι στόχοι σας είναι σαφείς, τα πράγματα λειτουργούν καλά. Αυτό θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν σας ζητούν στη δουλειά σας να συνεργαστείτε με έναν συνάδελφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως ήρθε η ώρα για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση αν θέλετε περισσότερη ελευθερία στην επαγγελματική σας ζωή, ή να βρείτε μια καινούργια δουλειά αφού αυτή που έχετε δεν σας καλύπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή και μια νέα ευκαιρία για να κάνετε πράγματα που θέλετε και σας αρέσουν. Μην θυμώνετε για θέματα του παρελθόντος και μΜην ασχολείστε με πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τελευταία θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας αλλά όλο διστάζετε. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι προσπαθήστε να τα φέρετε όλα τούμπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέοι στόχοι σταδιοδρομίας μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας που μπορεί να μην είχατε ποτέ σκεφτεί. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση όμως που θα σας γίνει θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας σας παίρνουν περισσότερο από το αναμενόμενο όχι επειδή δεν είστε αποτελεσματικοί, αλλά επειδή σας έχει πιάσει μια απίστευτη τελειομανία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έρωτας που τόσο θέλετε έρχεται στη ζωή σας και τα κάνει όλα άνω κάτω. Είστε έτοιμοι να τον ζήσετε, ή για ακόμα μια φορά θα φοβηθείτε;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα