Μάνος Δασκαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από τον ανακριτή -«Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι αδιάσειστα»

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε στις 12:00 στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο ίδιος δεν έκανε κάποια δήλωσε κατά την είσοδό του στην ανακρίτρια, ωστόσο μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία μόλις τελείωσε η διαδικασία, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι μαζί με τον δικηγόρο του δήλωσε υποστήριξη κατηγορίας εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι

η γυναίκα που υποστήριζα μέχρι τελευταία στιγμή έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανείς από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις Αρχές γι’ αυτό», επεσήμανε ο 30χρονος στους δημοσιογράφους.

Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι «καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές να δούμε τι θα ακολουθήσει. Μέχρι τώρα, είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια ή ο,τιδήποτε άλλο. Είναι παθολογικά τα αίτια. Αυτό κυνηγάγαμε τόσα χρόνια για τη Μαλένα κυρίως, να πάρουμε μία απάντηση. Με αυτά πορευόμασταν».

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό-Αποκάλυψη “βόμβα”: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση και ο Μάνος το έμαθε

Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Πάτρα-Πρω1νό: Ανατριχιάζει το βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας -Στο πλευρό της η Μαλένα

Keywords
Τυχαία Θέματα