«Μακάρι όλοι στην ηλικία των Βανδή-Μπισμπίκη να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους»

Από πολύ νωρίς την Κυριακή 19/2, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο το ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, αλλά και τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Συγκεκριμένα, μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε όταν εκείνη ερμήνευε την επιτυχία της με τίτλο «Ένα τσιγάρο διαδρομή», η Δέσποινα Βανδή έκατσε στα γόνατα του ηθοποιού και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου σχολιάστηκαν έντονα από πολλούς χρήστους του διαδικτύου, ενώ θέση γι’ αυτό πήραν και πάρα πολλοί celebrities.

Το πολυσυζητημένο βίντεο με πρωταγωνιστές το ζευγάρι σχολίασε και ο Νίκος Απέργης στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην απονομή χρυσού δίσκου του τραγουδιστή.

«Μακάρι όλοι σε αυτήν την ηλικία να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους», σχολίασε ο Νίκος Απέργης στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στο «Happy Day».

Με τη σειρά του, το γεγονός σχολίασε και ο Σάκης Αρσενίου, τονίζοντας ότι «σηκώθηκε ο άντρας να φιλήσει την γυναίκα του, για εμένα θέλει πολλά κιλά κότσια για να το κάνεις αυτό».

Διαβάστε ακόμα: 

Τζένη Θεωνά: Η αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη -«Το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

Νίκος Κοκλώνης: «Ήμουν στο γραφείο μου στο Central Park και λέω “Να πέσω;”»

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη μετά την κόντρα τους

Keywords
Τυχαία Θέματα