Μια μέρα σαν τη σημερινή ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη αρωματική σειρά που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Σήμερα ο καιρός μας υπενθυμίζει ότι είναι ακόμη χειμώνας. Βρέχει όλη μέρα, τα μαλλιά μας φριζάρουν και η άνοιξη φαντάζει μακρινή. Λάθος. Βρισκόμαστε πολύ κοντά και πρέπει να προετοιμαστούμε καταλλήλως. Και πιο συγκεκριμένα, για ένα ταξίδι σε ένα μαγευτικό βασίλειο χρωμάτων, όπου τα άνθη των λουλουδιών διαχέονται όπως οι ηλιαχτίδες, ξεδιπλώνοντας μια δροσερή, αρωματική φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα. Ναι, τέτοια ωραία και ρομαντικά τα σκεφτόμαστε μέχρι να σταματήσει η βροχή και το κρύο.

Φυσικά χρειάζεται και μια μικρή βοήθεια

που μας την προσφέρει η Jo Malone London με τη νέα συλλογή Blossoms. Η οποία μάλιστα είναι απίστευτα επίκαιρη αφού είναι περιτριγυρισμένη από ένα ουράνιο τόξο ombré αποχρώσεων.

Η σειρά περιλαμβάνει τα Star Magnolia και Silk Blossom, το αγαπημένο Orange Blossom και το νέο λαμπερό άρωμα Frangipani Flower. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επιστροφή του Star Magnolia Hair Mist. Πρόκειται για μια εσάνς που χαρίζει στα μαλλιά μια υπέροχη ανοιξιάτικη αίσθηση.

Το Silk Blossom περικλείεται σε ένα υπέροχο κερί, ενώ το Orange Blossom κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε Hair Mist και αρωματικό χώρου. Κάθε άρωμα της συλλογής Blossoms μπορεί να φορεθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με κάποιο άλλο, δημιουργώντας με αυτό τον τον τρόπο, τον δικό μας ξεχωριστό αρωματικό συνδυασμό. Η Jo Malone London προτείνει να αρωματίζουμε στα σημεία όπου είναι αισθητός ο παλμός, και στη συνέχεια να εφαρμόζουμε μικρή δόση Hair Mist στα μαλλιά ώστε το άρωμα να παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μία από τις ωραιότερες εσάνς μάλιστα είναι το Άρωμα Frangipani Flower σε συνδυασμό με Orange Blossom Hair Mist. Ένα ζεστό, φλοράλ άρωμα που αφήνει μια απαλή και τρυφερή αίσθηση όπως το frangipani και τα λαμπερά άνθη πορτοκαλιάς που αρωματίζουν τα μαλλιά είναι μια μίξη που μένει αξέχαστη.

Όπως επίσης και το Silk Blossom με το Star Magnolia Hair Mist με το φλοράλ άρωμα να αναζωογονεί και τα ζωηρά, μεταξένια άνθη Star Magnolia να προσδίδουν στα μαλλιά σας την πιο απαλή αίσθηση.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα φον ντε τεν ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

Δείτε πως θα δημιουργήσετε τις ωραιότερες αλογοουρές ever

Keywords
Τυχαία Θέματα