Καλοκαίρι στην πόλη -6 ευκολοφόρετα looks που θα σας βοηθήσουν να… επιβιώσετε με στιλ

09:49 27/6/2023 - Πηγή: InStyle

Κι ενώ οι περισσότεροι έχουν ήδη αρχίσει να απολαμβάνουν την καλοκαιρινή τους άδεια σε κάποια εξωτική παραλία με κοκτέιλ, ήλιο και ελάχιστα ρούχα, εμείς «βράζουμε» στο ζουμί μας στην καυτή πόλη μέσα στο κατακαλόκαιρο. Δύσκολη η ζωή, αλλά τι να κάνουμε πλησιάζουν και οι δικές μας διακοπές. Μέχρι τότε ωστόσο θα φροντίσουμε να επιβιώσουμε στιλάτα με τα πιο εύκολα outfits της καθημερινότητας, τα οποία θα μας επιτρέψουν να εμφανιστούμε cool στη δουλειά και δροσερές στους δρόμους. Απλά κομμάτια που η καθεμία μας διαθέτει στη συλλογή της, συνδυάζονται και δημιουργούν τα εμπνευσμένα looks της σεζόν.

Απλά, λιτά και άκρως καλοκαιρινά!

Στο τένις club της πόλης

Είτε ανήκετε, είτε όχι στο συγκεκριμένο club, οι τένις φούστες θεωρούνται hot αυτή τη στιγμή γι’ αυτό και καλά θα κάνετε να τις δοκιμάσετε. Ένα επίσης λευκό πόλο από πάνω και sneakers χωρίς περιττά στολίδια και χρώματα αρκούν για να αναδείξετε την πιο preppy εκδοχή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Tenniscore: Φοράμε τη φούστα του πιο chic αθλήματος στις καθημερινές μας εμφανίσειςΜε τζιν δεν έχασε καμιά

Προσωπικά, το προτιμώ στις καθημερινές μου εξορμήσεις ακόμα κι αν το θερμόμετρο δείχνει 40. Ο λόγος; Το τζιν παντελόνι προστατεύει από τα γεμάτα μικρόβια καθίσματα της συγκοινωνίας με τα οποία ερχόμαστε σε άμεση επαφή, αλλά και από τον καυτερό ήλιο που τα μεσημέρια δεν αστειεύεται. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με ένα strapless απλό τοπ και να δείξει υπέροχο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Βρήκαμε τις καλοκαιρινές τάσεις στα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν κάθε σας τζινΣτις μάξι φούστες λέμε ναι

Καθώς λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τα τζιν παντελόνια. Στα συν τους να συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι θεωρούνται δροσερές, αλλά και το ότι αποτελούν μία από τις πιο τεράστιες τάσεις της εποχής. Τελευταία έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στις χαμηλόμεσες, ωστόσο όποια μάξι φούστα κι αν επιλέξετε θα είστε εντός concept!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

H λευκή μάξι φούστα είναι ο πιο κομψός τρόπος να πετύχετε Υ2Κ σύνολα το καλοκαίριΑθλητική και τέλεια

Και έτοιμη για κάθε είδους πρωινή δουλειά που απαιτεί άνεση και ευκολία. Τα αθλητικά σορτς λοιπόν, συνδυάζονται με τα πιο κλασικά κι αγαπημένα tank tops και δείχνουν υπέροχα. Για παπούτσια, η εύκολη οδός μάς υποδεικνύει τα λευκά sneakers, αλλά τι θα λέγατε να συνοδεύατε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules; Ανατρεπτικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

Η… νύφη του street style

Στο λευκό φόρεμα αναφερόμαστε φυσικά, το οποίο θα το δείτε σε κάθε του εκδοχή, κάθε μήκος και κάθε στιλ. Επιλέξτε λοιπόν, αυτό που σας αντιπροσωπεύει και συνοδεύστε το με ένα ζευγάρι flat σαγιονάρες. Σκεφτείτε πρακτικά και θα δείτε πως δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Η επανάσταση της παντόφλας -Πώς θα τη φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυΚόκκινη μαρινιέρα

Λίγες ναυτικές πινελιές στο αστικό μας σύνολο θεωρούνται καλοδεχούμενες. Ωστόσο, αντί για την κλασική λευκή-μπλε μαρινιέρα θα προτείναμε να δοκιμάσετε την κόκκινη και απολύτως φλογερή, η οποία θα αναδείξει την επιδερμίδα σας και θα δώσει λίγη ζωντάνια στη διάθεσή σας. Υπομονή, η άδεια δεν αργεί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Locatelli (@paolalct)

Keywords
Τυχαία Θέματα