Το νερό καθαρισμού ανανεώνεται και αποκτά υφή που πρέπει να δοκιμάσετε

Το νερό καθαρισμού είναι το αγαπημένο προϊόν των celebrities και των make up artists.Καθαρίζει σε βάθος και είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Τώρα, ανανεώνεται χάρη στην Garnier. Το νέο της προϊόν ονομάζεται Micellaire Milky και είναι εδώ για να κάνει τη ρουτίνα περιποίησης ακόμη πιο ευχάριστη.

Το Micellaire, πολύ γρήγορα ανακηρύχθηκε hero product για τo brand, ενώ τα τρία βασικά στοιχεία, τα οποία το κατατάσσουν τόσο ψηλά μεταξύ των υπόλοιπων skincare

προϊόντων, είναι μεταξύ άλλων η αποδοτικότητά του, η πρακτικότητά του καθώς και το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά φιλικό για την επιδερμίδα.

Βασικός στόχος του Micellaire, είναι να μπορεί να τοποθετηθεί στα χέρια και κατ’ επέκταση στην επιδερμίδα της κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας, τρόπου ζωής, τύπου επιδερμίδας, και makeup routine. Έτσι, ο στόχος αυτός, δημιουργεί την ανάγκη για διαφορετικές editions του ίδιου προϊόντος, με μικρές παραλλαγές, οι οποίες θα καλύπτουν ακριβώς την ανάγκη της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

Μετά από έρευνες, έγινε αντιληπτό ότι για το 36% των γυναικών, το γαλάκτωμα αποτελεί συνήθως την νούμερο 1 επιλογή όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, καθώς είναι εξαιρετικά εύχρηστο και αποτελεσματικό, ενώ αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Παρόλα αυτά, στα μειονεκτήματά του είναι ότι ενδεχομένως μετά τη χρήση, οι γυναίκες αισθάνονται την επιδερμίδα τους βαριά χωρίς την επιθυμητή αίσθηση καθαριότητας, ενώ μετά τη χρήση του πρέπει να ακολουθεί η χρήση lotion.

Η καινοτομία του νέου Γαλακτώδες Νερού Micellaire, έγκειται στο ότι για πρώτη φορά ένα προϊόν συνδυάζει την απαλή υφή και αποτελεσματικότητα ενός νερού Micellaire, με την ενυδάτωση που προσφέρει ένα γαλάκτωμα. Κι όλα αυτά, χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν.

Η νέα αυτή επαναστατική formula του νέου Γαλακτώδες Νερού Micellaire όχι μόνο αφαιρεί το make up σαν μαγνήτης με μια κίνηση, αλλά παράλληλα προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση, ακόμα και σε επιδερμίδες ξηρές και αφυδατωμένες. Αυτό σημαίνει ότι προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα ώστε να δεχτεί με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη:

Μαύρα στίγματα: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας 4 συμβουλές των ειδικών

Υπάρχει μια βαφή κατάλληλη για ώριμα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα