Λίγο πριν φορέσετε τα σανδάλια σας περιποιηθείτε τις πατούσες σας με τα σωστά προϊόντα!

Ε ναι λοιπόν, έφτασε η στιγμή να φορέσετε και πάλι τα σανδάλια σας. Το Καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ. Οι βροχές σταμάτησαν κι εσείς ετοιμάζεστε για την πρώτη σας απόδραση. Το πιθανότερο είναι να κάνετε το πρώτο σας μπάνιο. Είστε προετοιμασμένες, είμαστε σίγουρες γι’ αυτό.

Υπάρχει βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια που πρέπει να τακτοποιήσετε. Το πεντικιούρ σας είναι τέλειο, έχετε επιλέξει το πιο ζωηρό χρώμα. Τώρα λοιπόν το μόνο που μένει είναι να περιποιηθείτε σωστά τις πατούσες σας.

Εμείς είμαστε και πάλι

εδώ για να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Εκείνα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σας από εδώ και στο εξής ώστε τα πόδια σας να είναι άψογα.

OPI Pro Spa Advanced Softening Socks: Ειδικές “κάλτσες” που χαρίζουν απαλότητα, ενυδάτωση και τέλεια όψη στα πόδια σας. Τις φοράτε, βλέπετε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο Netflix και τις αφαιρείτε.

La Roche Posay Lipikar Podologics: Μια φόρμουλα κατάλληλη για ξηρά πόδια. Μειώνει σκληρύνσεις και τυχόν σκασίματα. Ανακουφίζει, θρέφει και λειαίνει άμεσα τα ξηρά και πολύ ξηρά πόδια.

Patchology Poshpeel:  Απολεπίζει και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα πόδια.

Cerave Renewing SA Foot Cream: Απολεπιστική κρέμα που προσφέρει στο δέρμα των ποδιών απαλότητα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χάρη στο σαλικυλικό οξύ και τα ceramides που περιέχει στη σύνθεσή της.

Διαβάστε ακόμη:

Το hairstyle που θα δημιουργήσετε το τριήμερο είναι κομψό και παιχνιδιάρικο μαζί!

Το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Rosie Huntington-Whiteley είναι ότι ωραιότερο για το επόμενο μανικιούρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα