Δείτε τα 5 nail looks που έχουν γίνει viral στο Instagram και επιλέξτε αυτό που θα κάνετε σήμερα!

Κάθε φορά που κλείνετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας ξεκινά η έρευνα στο Intsagram; Ποια έρευνα; Του nail look φυσικά που θα υιοθετήσετε. Ακολουθείτε μερικές από τις διασημότερες nail artists αλλά και celebrities που αγαπούν πολύ τα εξεζητημένα ή πιο κλασικά. Και κάπως έτσι αποφασίζετε ποιο θα είναι το επόμενο.

Εμείς πάλι με τη σειρά μας, εδώ στο Fay’s book κάνουμε τη δική μας έρευνα και σας παρουσιάζουμε όλες τις τάσεις αλλά και τα αγαπημένα μας ώστε να σας διευκολύνουμε.

Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψουμε τα καλοκαιρινά nail

looks που κάνουν θραύση στην αγαπημένη σας εφαρμογή. Και είναι όλα τους υπέροχα. 

Layering: Είναι μια ολοκαίνουρια τάση και είμαστε σίγουρες πως θα την λατρέψετε. Πρόκειται για μια “less is more” φιλοσοφία. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Οι nail artists δημιουργούν ένα minimal μανικιούρ χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

Αρχικά απλώνουν την πιο απαλή και στη συνέχεια την πιο έντονη αφήνοντας κενό στη βάση του νυχιού ώστε να είναι ορατό το πρώτο βερνίκι νυχιών. Εμείς το έχουμε λατρέψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Playing with @lateliergreenparis nail polishes I’m just in love with them Colours and products used: It’s All About the Base ( base coat ) Business As Usual ( first layer ) Mama Mia ( second layer ) All Eyes On Me ( top coat ) Use code LAGXMARINA to get 15% off Use link in Bio @lateliergreenparis to access the website #manicurelover #manicurelondon #manicurelife #lateliergreen #naillaquer #healthynails #naturalnails #nailartistlondon #nailart #nailartuk #londonnails #nailartinspo #vegannailpolish #nailitdaily #nailinspo #маникюрлондон

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina DobicNail Art Designer (@marinadobyk.nails) στις 22 Μάι, 2020 στις 12:19 μμ PDT

Αφηρημένη τέχνη: Ζητείστε από την nail artist να “ζωγραφίσει”. Μπορεί να εμπνευστεί από έργα τέχνης ή να λειτουργήσει αυθόρμητα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις αποχρώσεις.

Και για να ισορροπήσει το nail look απλώστε ένα μόνο χρώμα στα νύχια του ενός χεριού και αφήστε το nail art για το άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queenie Nguyen (@nailartbyqueenie) στις 24 Μάρ, 2020 στις 9:04 πμ PDT

Dots σε έντονα χρώματα: Ναι, είναι τάση αλλά φέτος το Καλοκαίρι αποκτά μια χαρούμενη όψη. Αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε τελείες χρησιμοποιώντας neon αποχρώσεις με 3D εφέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @LucyTuckerNails (@lucytuckernails) στις 28 Απρ, 2020 στις 12:18 μμ PDT

Φρουτένια: Θα ζωγραφίσετε στα νύχια σας τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά φρούτα. Εμείς σας προτείνουμε τα ροδάκινα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 25 Ιαν, 2019 στις 10:15 πμ PST

Μάρμαρο: Η μαγεία του συγκεκριμένου look κρύβεται στο χρώμα αλλά και το φινίρισμα. Ροζ ή μπεζ είναι τα ωραιότερα ενώ η λάμψη και τα “νερά” που δημιουργούνται θα σας χαρίσουν το πιο κομψό μανικιούρ ever. Τολμήστε το. Είναι εντυπωσιακό αλλά όχι υπερβολικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metta Francis #LondonNails (@nailsbymets) στις 13 Μάι, 2020 στις 9:28 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Το ροζ είναι το μεγαλύτερο hair color trend και οι celebrities το αποδεικνύουν!

Ο πιο έξυπνος τρόπος να δείχνουν τα μαλλιά σας τέλεια ενώ φοράτε μάσκα προστασίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα