Summer make up look: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και έρχεται το πρώτο τριήμερο του Καλοκαιριού. Οι περισσότερες από εσάς θα επισκεφτείτε το αγαπημένο σας νησί και αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε επιτέλους τα make up looks που τόσο σας έλειψαν.

Και κάπου εδώ έρχονται οι ειδικοί να σας υπενθυμίσουν όλα όσα πρέπει να προσέχετε από εδώ και στο εξής. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθήσετε πιστά τα μικρά μυστικά τους ώστε το δέρμα σας να είναι δροσερό και υπέροχο.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει

ότι όλες οι φόρμουλες πρέπει να είναι ελαφριές και αδιάβροχες καθώς επίσης να προορίζονται για τα περισσότερα σημεία του προσώπου σας.

No make up makeup look: Όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, φον ντε τεν και πούδρα μένουν στην άκρη. Είναι πολύ βαριές φόρμουλες για το Καλοκαίρι και δεν υπάρχει λόγος να τις βλέπετε να εξαφανίζονται.

Απλώστε κονσίλερ στην περιοχή των ματιών και σε σημεία του προσώπου στα οποία υπάρχουν ατέλειες όπως κηλίδες και πανάδες. Αρκεί.

Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer 

Korres Wild Rose Concealer

Ενυδατική κρέμα με χρώμα και SPF: Αν παρ’ όλα αυτά θέλετε να απλώσετε ένα προϊόν με χρώμα σε όλο το πρόσωπο τότε επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Χαρίζει μέτρια έως υψηλή κάλυψη και την απαραίτητη λάμψη και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αναμίξετε την ενυδατική σας κρέμα με μια μικρή ποσότητα φον ντε τεν.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30

Φροντίστε τα χείλη σας: Το κραγιόν δεν είναι καλή ιδέα ειδικά αν αγαπάτε τις ματ φόρμουλες. Τα χείλη σας πρέπει να είναι λαμπερά και πλούσια ενυδατωμένα. Ένα lip balm με SPF είναι ότι καλύτερο. Το απλώνετε το πρωί πριν βγείτε από το σπίτι και το ανανεώνετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη.

Seventeen Lip Repair SPF 15

Bobbi Brown Lip Balm SPF 15

Χρησιμοποιείτε mutitasking προϊόντα: Υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας ένα προϊόν που μπορείτε να απλώσετε σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά, σε μορφή στικ. Το μονοχρωματικό look άλλωστε είναι το μεγαλύτερο trend του Καλοκαιριού.

Smashbox L.A. Lights Lip Cheek Color Beverly Hills Blush

Αποκτήστε ηλιοκαμένη όψη: Bronzer. Είναι το απόλυτο προϊόν του Καλοκαιριού. Απλώστε την αγαπημένη σας πούδρα σε ζυγωματικά, μέτωπο, πηγούνι και μύτη.

Guerlain Terracotta Moisturizing Bronzing Powder

Διαβάστε ακόμη:

H Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το πιο έντονο καλοκαιρινό make up look -Δείτε πώς θα το αντιγράψετε!

Το ροζ είναι το μεγαλύτερο hair color trend και οι celebrities το αποδεικνύουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα