Πετρούνιας – Μιλλούση: Δείτε ποιος γνωστός τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης τους!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση περίμεναν πως και πως να αποκτήσουν μια κόρη και η ευχή τους πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 2019 που ήρθε στον κόσμο το μωράκι τους.

Μπορεί οι ίδιοι να μην ήθελαν να αποκαλυφθεί δημόσια το όνομα της κόρης τους, αλλά ένα story της Βασιλικής στα τέλη του Νοεμβρίου μαρτύρησε το όνομα που θα πάρει η μικρή. Η κόρη του ζευγαριού θα ονομαστεί Σοφία, όπως λένε και τη μητέρα του γνωστού Ολυμπιονίκη!

Δείτε ΕΔΩ πως έγινε η αποκάλυψη!

Λίγες ημέρες πριν (11/5), οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος

Ενωπίω» και μίλησαν για την περίοδο της καραντίνας που έμειναν και οι δύο σπίτι μαζί με την κορούλα τους.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο Ολυμπιονίκης.

Ενώ, η Βασιλική Μιλλούση εξήγησε πως  «το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπαν στην εκπομπή!

Εχθές το βράδυ (15/5), λοιπόν, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή του Mega, “Σπίτι με τις Μέλισσες”.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε με τον front man του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνος θα βαφτίσει την κόρη του ζευγαριού!

Δείτε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την συνομιλία τους:

Διαβάστε περισσότερα:

Νέο μέλος στην οικογένεια Kardashian; Οι φωτογραφίες στο Instagram που πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης!

J2US: Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στο show του Open! – Trailer

Αντώνης Κανάκης: “Μετανιώνω για κάποιες επιλογές που αποδείχτηκαν…”

Keywords
Τυχαία Θέματα