Η Νικολέττα Ράλλη μας δείχνει το γεύμα που απόλαυσε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. 

Η παρουσιάστρια είναι δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γεύματα που ετοιμάζει. Το βράδυ της Πέμπτης (14/5) η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε στους followers της πως απόλαυσε ένα τυλιχτό με πατάτες και τζατζίκι!

Δείτε τη φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα πραγματοποιήσε ένα Q&A και απάντησε στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της. Μεταξύ άλλων

ρωτήθηκε πόσα κιλά πήρε μέχρι τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και απάντησε εξήγωντας παράλληλα κάποια πράγματα.

“Απαντάω σε αυτή την ερώτηση που έχει γίνει 75 φορές με διαφορετικό τρόπο. Έχω πάρει 17 κιλά. Επίσης δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Η καθεμία έχει διαφορετική εγκυμοσύνη. Άλλη κοπέλα είναι 1.60, άλλη 1.70. Άλλη ξεκινάει ούσα 50 κιλά και άλλη 70. Άλλη έχει ζάχαρο και πρέπει να προσέχει τι τρώει αυστηρά, άλλη πρέπει απλά να προσέχει… Μην έχετε εμμονή με το βάρος. Σημασία έχει να είστε υγιής. Και αυτό θα σας το πει ο γιατρός σας, όχι η ζυγαριά!”, έγραψε.

Διαβάστε ακόμη:

Λεωνίδας Κακούρης: Οι αποκαλύψεις για τις “Άγριες Μέλισσες” και τον Δούκα! 

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η φωτογραφία με τον σύζυγο και τα παιδιά της και η τρυφερή εξομολόγηση! 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών του 

Keywords
Τυχαία Θέματα