Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Τα παιδιά μου είναι 11 και 5 ετών» – Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύο παιδιά του, που είναι 11 και 5 ετών (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από λίγα χρόνια αλλά και τα επαγγελματικά του.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, σπάνιες

είναι οι φορές που έχει αναφερθεί δημόσια στα παιδιά του: «Τα παιδιά μου είναι 11 και 5 αλλά είναι πιο μεγάλα από εμένα. Εγώ θαυμάζω πολύ τα παιδιά μου γιατί είναι τόσο μικρά και μου δείχνουν τόσο μεγάλα πράγματα. Είναι πολύ πιο συγκροτημένα, πολύ πιο σοφά, πολύ πιο γλυκά από εμάς τότε και έχουν μια λύση που δεν χρειάζεται πολλά λόγια.

Είναι δύσκολο να απαντήσω αν θα με ήθελα για πατέρα μου. Θα ρωτήσουμε τα παιδιά μου, όταν μεγαλώσουν. Δεν ξέρω. Είναι μια ερώτηση που θα με απασχολήσει. Έρχεται η ώρα που κάτι τέτοιες ερωτήσεις πρέπει να τις κάνουμε στον εαυτό μας, πολλές φορές ξεφεύγουμε ως γονείς, δεν μπορούμε να καθοδηγήσουμε τα παιδιά μας προς τα εκεί που θέλουμε γιατί κινούνται αλλιώς οι ρυθμοί».

Ακόμα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αναφέρθηκε στο τροχαία ατύχημα που είχε, αποκαλύπτοντας πως ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον βοήθησε: «Όταν έπαθα το ατύχημα, ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε από επάνω μου. Άκουσα τη φωνή του και άνοιξα τα μάτια μου. Τυχαία. Βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην απέναντι πλευρά και ήρθε από επάνω μου. Ο άνθρωπος αυτός, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, εγώ θα το θυμάμαι στα 80 μου. Τον αγαπάω πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα – Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Γιάννη

 Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Ρούλα Ρέβη: «Ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα