Γιώργος Θεοφάνους: «Διάβασα τουλάχιστον 300 ποιήματα μέχρι να καταλήξω στο “Μαύρο Ρόδο”»

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τραγούδι που έγραψε για τη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», που έχει ήδη κερδίσει το κοινό. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από αυτό το τραγούδι, αναφέροντας πως διάβασε περίπου 300 ποιήματα μέχρι να βρει τους

συγκεκριμένους στίχους.

«Δυσκολεύτηκα με αυτό το τραγούδι γιατί είναι δύσκολο να βάλεις μέσα τον τίτλο του βιβλίου της κα Καπλάνη. Το “Μαύρο Ρόδο”… Σκέφτηκα να μην συνεργαστώ με γνωστούς συνεργάτες μου που γράφουμε μαζί τραγούδια αλλά να δώσω ευκαιρία σε κάποιον άλλον και αποφάσισα να το κάνω σε αυτά τα τμήματα που έχω τα Σαββατοκύριακα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους και συνέχισε:

«Έβαλα έναν διαγωνισμό σε αυτά τα παιδιά, πήρα καμία 300αριά ποιήματα με το “Μαύρο Ρόδο”. Τα διάβασα όλα και επέλεξα αυτό από την Κερασία Ανδριανάκη. Είχε πολλά καλά κομμάτια. Κάποια από αυτά θα τα χρησιμοποιήσω και στην πορεία. Το έγραψε μια γυναίκα από την Κρήτη, που δεν την ξέρω καν. Την είχα συναντήσει μια φορά τυχαία στο Ηράκλειο».

Όσον αφορά στην επιλογή της Ελένης Βιτάλη, ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ξεκάθαρος: «Η Ελένη Βιτάλη είναι η πρώτη γυναίκα που ήρθε στο μυαλό μου. Μόνο εκείνη είχα στο μυαλό μου. Της έκανα εγώ την πρόταση και μου απάντησε αμέσως. Θα έχουμε συνέχεια».

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Καγιά, Καράβας, Σοφρωνίου στη Μύκονο για τα γυρίσματα του reality

 Θανάσης Ευθυμιάδης: Η απόφαση να αλλάξει τη ζωή του, η αποχή και η επιστροφή στην τηλεόραση

 Συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης για τη Φώφη Γεννηματά: «Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της»

Keywords
Τυχαία Θέματα