Λέων – Παρθένος – Ζυγός – Σκορπιός: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με πολλές ανακατατάξεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των περισσότερων ζωδίων. Σήμερα θα μελετήσουμε 4  ζώδια του ζωδιακού κύκλου και θα δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν στη ζωή τους τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Λέων
Εσείς τα λιοντάρια είστε πολύ δυναμικοί άνθρωποι και γενναίοι και πολλές φορές προτιμάτε να μην δείχνετε συναισθήματα. Η πανσέληνος αυτού του μήνα στους Ιχθείς σας βοηθάει να εκφράσετε λίγο παραπάνω τα συναισθήματά σας και να ανοιχτείτε περισσότερο στο άλλο σας μισό.

Παρθένος
Αυτόν τον μήνα θα βάλετε λίγο στην άκρη τοξν εγωισμό σας και τα προσωπικά σας θέλω και θα είστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί τη βοήθειά σας ο αγαπημένος σας (εκτός και αν είναι και αυτός Παρθένος) και θα πρέπει να του τη δώσετε απλόχερα. Αν είστε singles μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό αυτόν τον μήνα, αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας.

Ζυγός
Είστε ένα από τα ζώδια που αγαπάνε τη διπλωματία και αυτό το στοιχείο σας θα είναι πιο δυνατό και ενισχυμένο αυτόν τον μήνα. Αυτό το χαρακτηριστικό θα σας βοηθήσει να τσακώνεστε λιγότερο και να έρθετε πολύ πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Κάντε την πρώτη κίνηση και όλα θα φτιάξουν.

Σκορπιός 
Μέχρι τα μέσα του μήνα θα νιώσετε πως χάνετε λιγάκι τον μπούσουλα. Ωστόσο στη συνέχεια κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στους πλανήτες θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια ανάσα και να τα δώσετε και πάλι όλα! Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας για να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βρείτε χρόνο για σεξ με τον αγαπημένο σας. Αυτή είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε όλο τον μήνα.

Διαβάστε ακόμα: Κριός – Ταύρος – Δίδυμος – Καρκίνος: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Zυγός με Σκορπιό: Πόσο ταιριάζουν τελικά μεταξύ τους;

Σκορπιός με Καρκίνο: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός ζωδίων;

Keywords
Τυχαία Θέματα