Το μυστικό της Hailey Bieber για τέλεια φρύδια είναι απλό, κλασικό και σχεδόν ανέξοδο!

Η Hailey Bieber είναι το beauty icon της καρδιάς μας. Το αγαπημένο μας it girl. Εκείνη που σε κάθε της εμφάνιση μας αφήνει άφωνες ακόμη κι όταν δεν φορά ίχνος μακιγιάζ.

Τη βοηθούν τα τέλεια φυσικά χαρακτηριστικά της βέβαια και η νεανική δροσιά της επιδερμίδας της. Η ίδια όμως έχει αποκαλύψει κατά

καιρούς σε συνεντεύξεις της πως τη φροντίζει σχολαστικά και χωρίς εξαιρέσεις. 

Καθαρίζει το δέρμα της σωστά κάθε πρωί και βράδυ, την ενυδατώνει, κάνει συχνά απολέπιση ενώ έχει και μερικά μικρά μυστικά που τη βοηθούν να αποκτήσει τέλεια όψη.

Ένα από αυτά αφορούν και τα φρύδια της. Το σημείο του προσώπου το οποίο πρέπει να είναι άψογο αφού στην ουσία είναι η κορνίζα του. Κι αν πιστεύετε πως η Hailey έχει κάποιον ιδιαίτερο τρόπο ή κάποιο προϊόν-έκπληξη που απλώνει στα φρύδια της, κάνετε μέγα λάθος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 15 Αύγ, 2020 στις 9:24 πμ PDT

Ακολουθεί την παλιά, αγαπημένη και κλασική συνταγή. Και αυτό σημαίνει πως απλώνει καθημερινά καστορέλαιο. Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το συγκεκριμένο έλαιο, εδώ στο Fay’s book

“Όταν ήμουν μικρότερη έβγαζα πολύ τα φρύδια μου. Ήταν εκείνη η εποχή που πίστευα πως ήταν ό,τι καλύτερο. Ευτυχώς το ξεπέρασα και τα άφησα να μεγαλώσουν. Αφού μάκρυναν αρκετά τους έδωσα το σωστό σχήμα. Το καστορέλαιο με βοήθησε πολύ τη συγκεκριμένη εποχή αφού αναπτύχθηκαν γρηγορότερα” λέει η Hailey.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε αν τα φρύδια σας είναι αδύναμα και δεν μεγαλώνουν εύκολα. Μικρή ποσότητα καστορέλαιου κάθε βράδυ θα σας σώσει.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Maskne: Η ακμή που προκαλεί η καθημερινή χρήση μάσκας και οι τρόποι για να την αντιμετωπίσετε!

French bob: Δείτε τους λόγους που οι hairstylists των celebrities θεωρούν πως είναι το next big think!

Keywords
Τυχαία Θέματα