4 basic κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα αυτή τη σεζόν!

H Valeria Lipovetsky είναι μια από τις αγαπημένες μας influencers και πλέον έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο instagram της. Η ίδια μας δείχνει σήμερα τα 4 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις στιλάτες εμφανίσεις όλο το φθινόπωρο.

#1. Η Valeria ποζάρει φορώντας δύο κομμάτια που κατά τη γνώμη της είναι όσα όσα χρειάζεται για τους μήνες του φθινοπώρου. «Ετοιμάζομαι για το φθινόπωρο. Ένα cozy πουλόβερ και ένα άνετο τζιν

είναι όλα όσα θα χρειαστώ». Η ίδια ολοκληρώνει το look της με chunky sandals και το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ. Εναλλακτικά φόρεσε το τζιν σου με τα αγαπημένα σου loafers ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

View this post on Instagram

Getting ready for fall a cozy sweater and a comfy pair of jeans are all I need (both are from @uniqlocanada!) #ad

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on Sep 9, 2020 at 11:02am PDT

Στο δεύτερο look της η όμορφη fashionista μας δείχνει δύο ακόμα basic κομμάτια για τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. Το μπεζ baggy τζιν είναι must have κομμάτι, όπως επίσης και το λευκό oversized πουκάμισο που θα φορέσεις ξανά και ξανά στην καθημερινότητά σου, στο γραφεό, στις βόλτες αλλά και στις εξόδους σου.

View this post on Instagram

Who decided we can't wear white after Labour Day?? I love white pants too much for that rule Which look is your fav: 1, 2, 3, 4, 5 or 6?

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on Sep 5, 2020 at 9:56am PDT

Διαβάστε ακόμα: Tips & Tricks: Πώς να φορέσεις crop top το Φθινόπωρο (VIDEO)

Τα printed παντελόνια της Chiara Ferragni που έχουν γίνει viral!

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κοστούμια: Πώς θα τα φορέσεις στο γραφείο ή στις εξόδους;

Keywords
Αναζητήσεις
4 κοματια που πρεπει να υπαρχουν σε καθε γυναικεια ντουλαπα αυτη τη σεζον, 4 basic κομματια που πρεπει να υπαρχουν στη ντουλαπα αυτη τη σεζον
Τυχαία Θέματα