Θέμης Αδαμαντίδης: Η κατάθεση της συντρόφου του και η απάντηση του δικηγόρου του

Την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος προχώρησε σε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη, και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, και από ώρα σε

ώρα αναμένεται να παραστεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η κατάθεση της συντρόφου του τραγουδιστή

Στις 1:30 ώρα στις 30 Ιουνίου βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος και εκείνος βρισκόταν εντός και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε λεκτική και σωματική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και μου έριξε κλωτσιά στον γοφό μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με μπουνιές στα μπράτζα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα, περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μια φορά μου πέταξε αναπτήρα στο στόμα ενώ βρισκόμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Επιθυμώ την ποινική δίωξη του ανωτέρου για τις πράξεις που τέλεσε εις βάρος μου. Οι τρεις κοπέλες που είναι εργαζόμενες στο ΟΠΑΠ ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας εις βάρος μου και γι’ αυτό τις πρότεινα ως μάρτυρες. Επίσης, προτείνω ως μάρτυρα τη μητέρα μου και επιθυμώ να ληφθεί ως πειστήριο στο σώμα της δικογραφίας οπτικό ακουστικό υλικό το οποίο δύναται να αντληθεί από το ΟΠΑΠ play καθότι αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν κάμερες στο σημείο.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με το περιστατικό. «Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της».

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δυστυχώς όχι μόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και πολλοί αστέρες του θεάματος βρίσκονται θύματα κάποιων κυρίων και κύριων, οι οποίοι “πουλώντας” τους συναισθήματα το μόνο που αποβλέπουν είναι να κερδίσουν χρήματα» επισήμανε.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η σύντροφος του τραγουδιστή πήγε με κλειδιά που είχε στο σπίτι του τραγουδιστή και του αφαίρεσε 7.000 ευρώ, ενώ είχε λήξει η σχέση τους. «Έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη για κλοπή» προσέθεσε.

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Τα παρασκήνιο του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια γάμου

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Ευχαριστώ που κρατήσατε το γλυκό μου αγόρι στο παιχνίδι»

 Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη – «Από τον Σεπτέμβρη άρχισε η φθίνουσα πορεία»

Keywords
Τυχαία Θέματα