Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια γάμου

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου. Το γεγονός γνωστοποίησε η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! ήδη από το φθινόπωρο οι δυο τους δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι που κάποτε στέγαζε την ευτυχία τους στον Άγιο Στέφανο. Πλέον από τον περασμένο Οκτώβριο o Μπρούνο Τσιρίλο ουσιαστικά ζει μόνιμα στην Ιταλία, φροντίζοντας να επισκέπτεται

την Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βλέπει τη 12χρονη κόρη του, Μαρία Ροζάρια.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2015 όταν ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε ηλικία 38 ετών, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του», ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα. Όπως αποδείχτηκε, όμως, αυτή η απόφαση του στοίχισε ψυχολογικά. Ο ίδιος πρόσφατα εξομολογήθηκε πως μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας πέρασε μια μακρά περίοδο κατάθλιψης και κρίσεων πανικού.

Η Έλενα Ασημακοπούλου τα χρόνια που ο σύζυγός της έδινε μάχη με την κατάθλιψη είχε σταθεί βράχος στο πλευρό του. Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της ο γάμος τους κλονίστηκε περισσότερο όταν απέκτησαν την κόρη τους.«Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο».

Μετά τη γέννηση της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου για μεγάλο διάστημα αποσύρθηκε από την υποκριτική για να αφιερωθεί στη Μαρία Ροζάρια, έχοντας βάλει ως προτεραιότητα την οικογένεια. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Μπρούνο προτιμούσε η Έλενα να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε ενθαρρύνει την απόφασή της αυτή.

Tο ζευγάρι σήμερα, 8 μήνες ουσιαστικά μετά τον χωρισμό του, έχει καταφέρει να βρει τις νέες ισορροπίες, έχοντας πλέον ως κοινό στόχο αποκλειστικά την ευτυχία του παιδιού τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Ευχαριστώ που κρατήσατε το γλυκό μου αγόρι στο παιχνίδι»

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη – «Από τον Σεπτέμβρη άρχισε η φθίνουσα πορεία»

 Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη μετά το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα