Λάμπρος Κωνσταντάρας για Survivor: «Ο Βαλάντης έκανε κάτι απαίσιο στη Μυριέλλα Κουρεντή»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εμπειρία του στο ριαλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην συμπαίκτες του από την ομάδα των Διάσημων.

Στην αρχή, ο ίδιος δήλωσε: «Εμένα δεν με ένοιαζε το πόσα χρήματα θα πάρω. Πήγα να το ζήσω και για αυτό προσπάθησα να ζω την κάθε στιγμή στο απόλυτο. Ήξερα ότι θα κοιμηθώ και στο σανίδι και στη

βροχή, αλλά ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που περίμενα εν τέλει. Δεν πείνασα γιατί από την δεύτερη ημέρα έβαλα στο μυαλό μου ότι δεν υπάρχει φαγητό, άρα δεν θα φάω. Η Μυριέλλα ανησυχούσε για όλο αυτό το ειδύλλιο που βγαίνει προς τα έξω και εγώ της είπα ότι θα μιλήσω, γιατί εκείνη δεν ήθελε. Ο Γιώργος πήγε στην Μυριέλλα και της είπε κάτι εντελώς άτιμο, οπότε και η Μυριέλλα δεν τον πρόδωσε, επειδή ήρθε και μίλησε σε εμένα. Δεν μπορούσα να το κρατήσω κρυφό όλο αυτό. Εγώ θα προτιμούσα να μην ξεκινήσω τίποτα σαν ειδύλλιο εκεί μέσα. Αυτό το λέω, επειδή εκεί πηγαίνουμε για να αγωνιστούμε, να φάμε και να κερδίσουμε τις ασυλίες».

Στη συνέχεια, o δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του Βαλάντη στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων: «Έκανε κάτι πολύ απαίσιο στη Μυριέλλα, την έβρισε πολύ άσχημα. Ήμουν ο μόνος που του το έκοψε γιατί κινήθηκε εναντίον της με μια όχι ευγενική διάθεση. Με τις  λέξεις που χρησιμοποίησε, θεώρησα ότι βγήκε μόνος του από το παιχνίδι με αυτά που είπε. Δεν παίζουν αυτά τα πράγματα. Είπε πολλά, που λόγω σήμανσης δεν τα είδαμε. Παραβίασε τη φρασεολογία που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δεν ξέρω αν έπαιξαν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor -Μυριέλλα Κουρεντή: Σε απελπιστική κατάσταση με τα ροχαλητά του συμπαίκτη της -«Έχουν σπάσει τα νεύρα μου»

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει πλάι στον Βλάσση Χολέβα και δηλώνει -«Ξεκινάω νέο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Θα ήθελα να έχω αποκτήσει κι άλλο παιδί μαζί του»

Keywords
Τυχαία Θέματα