Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάγκη της να μοιραστεί τη νέα της εικόνα -Πότε θα βγάλει τη μάσκα;

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η νεαρή κοπέλα που σόκαρε το πανελλήνιο με τον εφιάλτη που βίωσε, όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι τον Μάϊο του 2020, εμπνέει συνεχώς με την αισιόδοξη στάση της απέναντι στη ζωή.

Η ίδια είναι αρκετά δραστήρια στα social media και πρόσφατα έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A, μέσα από το οποίο απάντησε στις ερωτήσεις που τις έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Σε ερώτηση για το πότε

θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φορά στο πρόσωπό της ,προκειμένου να προφυλάσσεται το δέρμα της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά πως αυτό θα γίνει σύντομα: «Ναι. Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω την ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω στη ζωή μου. Νιώθω φόβο, αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Όσο για το  πως διαχειρίζεται όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή της, η ίδια εξομολογείται: «Με αισιοδοξία, όμορφα όνειρα, θέτω στόχους και κάνω  ότι καλύτερο μπορώ με τα “εργαλεία” που έχω…Αναζητώ τις λύσεις στα προβλήματα και δε στέκομαι στο “γιατί…;”».

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει πλάι στον Βλάσση Χολέβα και δηλώνει -«Ξεκινάω νέο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Θα ήθελα να έχω αποκτήσει κι άλλο παιδί μαζί του»

Ανθή Βούλγαρη: Η αποκάλυψη για τη Ματίνα Παγώνη -«Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα