Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν με ένοιαζε πόσο ωραία ήμουν, αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου»

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (20/2) η Αιμιλία Υψηλάντη στην εκπομπή του Open, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις πληγές  του έρωτα, στην βοήθεια της εξωτερικής εμφάνισης, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να βρεθεί σε μια ωραία τηλεοπτική σειρά.

Στην αρχή, η ίδια δήλωσε: «Προφανώς και έχω πληγωθεί. Νομίζω ότι δεν έχω φάει χυλόπιτα αλλά μπορεί να νομίζω ότι δεν έχω φάει. Όταν φτάνει κανείς σε έναν χωρισμό, πιθανόν ακόμα και εγώ αν είμαι το δρων πρόσωπο, γιατί έτσι συνέβαινε συνήθως, ο άλλος

να μου έχει ρίξει καιρό πριν χυλόπιτα, να με έχει απορρίψει και να το έχω εισπράξει με διάφορους τρόπους».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα ήθελα να είμαι σήμερα σε ένα σίριαλ αλλά όχι με την έννοια της ζήλιας αλλά με την έννοια της χρησιμότητας. Δηλαδή πόσο χρήσιμο θα μου ήταν».

Στο τέλος, εξομολογήθηκε: «Οι άνθρωποι επικεντρώνονται στα μειονεκτήματα και όχι τα πλεονεκτήματα τους. Είχα ένα ωραίο πρόσωπο αλλά δεν είχα τα πόδια που βλέπω να έχουν οι άλλες γυναίκες και τα θαυμάζω! Αν είχα ένα ζευγάρι υπέροχα μακριά πόδια, ενώ τώρα έχω μάλλον συγκριτικά όχι σπουδαία και με παχιά γάμπα… Εμένα με απασχολούσε αυτό και όχι πόσο ωραία ήμουν! Με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ανθή Βούλγαρη: Η αποκάλυψη για τη Ματίνα Παγώνη -«Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο»

Έμιλυ Κολιανδρή: Η αποκάλυψη για την κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βούτσα: «Θα ήθελα να έχω αποκτήσει κι άλλο παιδί μαζί του»

Keywords
Τυχαία Θέματα