Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Θλίψη προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος και αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια που επέστρεφε στο σπίτι του από το Star όπου εργαζόταν.

Σήμερα το πρωί (10/4) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να συζητήσουν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα και μετά την πρωινή συνάντηση, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook

και ενημέρωσε τους πολίτες για τη συζήτηση που είχε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε τη:

Διαβάστε περισσότερα:

Ελένη Μενεγάκη: Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου της και ο πιθανός τίτλος της νέας εκπομπής στο Mega

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ειδεχθές έγκλημα – Θα βρεθούν οι ένοχοι»

Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπαρακτική ανάρτηση για την δολοφονία του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα