Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ειδεχθές έγκλημα – Θα βρεθούν οι ένοχοι»

Θλίψη προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος και αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια που επέστρεφε στο σπίτι του από το Star όπου εργαζόταν.

Μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μίλησε on camera για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο ίδιος έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα και τόνισε πως «πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα

η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη».

Ακόμη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Η δολοφονία αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευστούν οι έρευνες. Η Ελλάδα σε κάθε στατιστική είναι μία χώρα που έχει πολύ μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η ελληνική πολιτεία, η ελληνική Δημοκρατία, αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα:

Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπαρακτική ανάρτηση για την δολοφονία του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση για το όπλο της δολοφονίας του

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το δημόσιο ξέσπασμα μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα