Αγγελική Νικολούλη για Γιώργο Καραϊβάζ: «26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω τη δολοφονία του»

Θλίψη προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος και αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια που επέστρεφε στο σπίτι του από το Star όπου εργαζόταν.

Εχθές το βράδυ (9/4), η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο τούνελ» μίλησε για τον πρώην συνάδελφο και φίλο της Γιώργο Καραϊβάζ.  H παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την πρώτη χρονιά της εκπομπής της είχε συνεργαστεί μαζί του και από τότε διατηρούσαν μία άριστη φιλική και συναδελφική σχέση.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια,

στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του,  την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς», είπε φανερά συγκινημένη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής μήπως καταφέρουν και δώσουν πληροφορίες για τη δολοφονία. Κάτι που πραγματικά μέσα σε λίγη ώρα συνέβη καθώς τα τηλεφωνήματα έπεφταν… βροχή το ένα μετά το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα:

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το δημόσιο ξέσπασμα μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απουσία από τον πάνελ της εκπομπής της και η ανακοίνωση για τα μοριακά τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν

Ελένη Χατζίδου: «Τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα