Κρυσταλλία: «Πολύ γνωστή τραγουδίστρια που αγαπούν άπαντες μου έχει μιλήσει χυδαία, υποτιμητικά και σεξιστικά»

Η Κρυσταλλία μίλησε στην εκπομπή Love it για τη νέα συνθήκη στην οποία έχει μπει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, στον οποίο όπως αποκάλυψε θα δώσουν το όνομα Νικηφόρος – Ιωάννης.

«Είμαστε στον 1,5 μήνα και δεν βρίσκεις λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα. Το όνομά του θα είναι Νικηφόρος Ιωάννης. Το Νικηφόρος είναι ένα όνομα με μήνυμα που μας αρέσει πολύ και το Ιωάννης από τον πατέρα του άντρα μου που δεν είναι πια στη ζωή και τον αγαπούσαμε πολύ», είπε αρχικά η Κρυσταλλία και συνέχισε: «Λένε ότι τη γέννα δεν τη θυμάσαι μετά, αλλά εγώ εκείνη τη στιγμή που γεννούσα σκέφτηκα “τι εννοείτε;”. Το παιδί μας ήρθε αμέσως, αλλά το ήθελα πολύ. Όταν έμεινα έγκυος είχα μια διαίσθηση. δεν του το ανακοίνωσα, κάναμε μαζί το τεστ με τον σύζυγό μου».

Όσο για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της και πως ερωτεύτηκαν, η ίδια εξομολογήθηκε πως γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν κάνουν σχέση.

«Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε εδώ και 11 χρόνια, αλλά ήμασταν σε διαφορετικές σχέσεις. Αλλά ήταν πιο κεραυνοβόλος από τον κεραυνοβόλο έρωτα. Η πρόταση γάμου έγινε στη Ρώμη και στη Fontana di Trevi».

Ανάμεσα σε άλλα και με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε:
«Δεν μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στον χώρο του τραγουδιού. Μου έχει συμβεί να με εκφοβίσουν, να με απαξιώσουν, να μου μιλήσουν χυδαία, σεξιστικά και απαξιωτικά. Ήταν από γυναίκα και μάλιστα μια γυναίκα που αγαπάμε όλοι. έκανα ότι δεν το άκουσα. Δεν ήξερα αν το έκανε με χιούμορ ή καυστικότητα. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να πω ποια είναι, ειδικά σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται. Απ’ ότι έχω μάθει μιλά έτσι κι αλλού».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Η απάντηση της Ζέτας Δούκα στην Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορώ ούτε και θέλω να γνωρίζω τους λόγους που σε ώθησαν να γράψεις κάτι τέτοιο»

Σταύρος Θεοδωράκης: «Η στάση της Φαίης Σκορδά απέναντι στον Δημήτρη Μοθωναίο ήταν υποδειγματική»

«Χείμαρρος» ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο Πρω1νό: «Eσείς που έχετε κάνει τα πράγματα που μου έχετε κάνει και έχετε επέμβει στη ζωή μου με τον τρόπο που έχετε επέμβει το γνωρίζετε καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα