Κριός – Ταύρος – Δίδυμος – Καρκίνος: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των περισσότερων ζωδίων. Σήμερα θα μελετήσουμε τα 4 πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και θα δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν στη ζωή τους τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Κριός
Δυστυχώς ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι ο καλύτερος μήνας για εσάς καθώς ο Άρης που είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας αλλάζει πορεία αυτόν τον μήνα, κάτι που θα επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σας. Η επικοινωνία που θα έχετε με τον περίγυρό σας δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή αυτόν τον μήνα και η σεξουαλική σας ζωή θα είναι στα χειρότερά της. Ωστόσο αν καταφέρετε να μετατρέψετε τον αρνητισμό σε δύναμη θα μπορέσετε να αντιστρέψετε τελείως τα αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος
Αυτόν τον μήνα θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα συναισθήματα που αποφεύγατε τα προηγούμενα χρόνια. Στο τέλος του μήνα νιώθετε να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας οπότε καλό είναι να επωφεληθείτε όσο γίνεται από τις αλλαγές στη ζωή σας αυτόν τον μήνα.

Δίδυμος
Μπορεί τους προηγούμενους μήνες να νιώσατε κάπως χαμένοι και αποπροσανατολισμένοι, αλλά ο Σεπτέμβριος είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη στη ζωή σας. Επιτέλους πραγματοποιείτε όλους τους στόχους σας έναν έναν και αυτή τη χαρά θα πρέπει οπωσδήποτε να τη μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας. Μήπςω ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα και στη σχέση σας; Οι πλανήτε πάντως σας ευνοούν για τέτοιου είδους αλλαγές.

Καρκίνος 
Οι Καρκίνοι σκέφτεστε αρκετά το σεξ και η αλήθεια είναι πως έχετε καταφέρει να είστε πολύ καλοί σε αυτόν τον τομέα. Τον Σεπτέμβριο έρχεστε σε επαφή με την πιο ήρεμη πλευρά σας και η σεξουαλική σας ζωή μεταμορφώνετε. Είναι σαν να συνδέεστε πλέον περισσότερο με το άτομο που έχετε απέναντί σας.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές οι αλλαγές στους πλανήτες θα φέρουν τα πάνω κατω στην ερωτική σου ζωή

Zυγός με Σκορπιό: Πόσο ταιριάζουν τελικά μεταξύ τους;

Σκορπιός με Καρκίνο: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός ζωδίων;

Keywords
Τυχαία Θέματα