Γνωστή Ελληνίδα παραδέχτηκε on camera ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Love it η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αναρτήσεις που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν ανάρτησε φωτογραφίες από το lear jet του συντρόφου της. Η Ιωάννα Μπέλλα εξήγησε πως οι δημοσιεύσεις έγιναν για σκοπούς διαφήμισης: “Είναι η δουλειά του, δεν τα έχουμε για προσωπική χρήση για να ταξιδεύουμε από εδώ και από εκεί. Εντάξει, θέλουμε να κάνουμε μια διαφήμιση γιατί γενικά έχω ένα πολύ δυνατό

Instagram. Ήθελε να το προωθήσει πιο πολύ στην Ελλάδα, γιατί έχουμε πολλούς ξένους στην Ελλάδα. Κι έτσι έγινε, σαν promo”.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως κάνει photoshop σε φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Έχω κάνει photoshop. Και στο δέρμα μου έχω κάνει, μπορεί να είχα κάνει κάποια σημεία όταν είχα και πιο πολλά κιλά στο σώμα μου. Εννοείται, δεν το κρύβω, ποτέ δεν κρύφτηκα για το τι έχω κάνει.”, παραδέχτηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μιμή Ντενίση πήρε θέση μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother 

Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Big Brother: «Κανένας παίκτης δεν φταίει» – «Κεραυνοί» κατά ΣΚΑΪ 

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου: «Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα το καλοκαίρι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα