Κριέ, αυτές οι 3 συμβουλές είναι όλα όσα χρειάζεσαι να ακούσεις αυτή τη στιγμή!

Κάθε ζώδιο χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση για να μπορέσει να πάρει τη σωστή ώθηση ώστε να φτιάξει τη ζωή του και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Σήμερα ασχολούμαστε με τον Κριό και του δείχνουμε τις 3 συμβουλές που, σύμφωνα με τους αστρολόγους, πρέπει να ακούσει.

#1. Μην φοβάσαι να προχωράς με έναν δικό σου…πιο αργό ρυθμό.  Οι Κριοί γνωρίζουν από νωρίς στην ηλικία τους τι θέλουν και τι όχι στη ζωή τους. Αλλά μην ξεχνάς πως χρειάζονται δύο άτομα μέσα σε μια σχέση. Γι’αυτό θα πρέπει να αφήνεις τους γύρω σου να επεξεργάζονται τις καταστάσεις με τον δικό τους ρυθμό και να μην τους καταπιέζεις

να…βιάζονται να παίρνουν αποφάσεις όπως συνήθως κάνεις κι εσύ. Θυμήσου να ρίξεις λίγο τους τόνους και να απολαμβάνεις περισσότερο τη στιγμή.

#2. Μην παίρνεις τον σύντροφό σου ως δεδομένο. Προσπάθησε να μην θεωρείς αυτονόητο πως γνωρίζεις τα πάντα για τον σύντροφό σου και ότι είναι δεδομένος στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις πως κάθε στιγμή στη ζωή μας πρέπει να τη ζούμε σαν να είναι μια και μοναδική και να μην εκλαμβάνουμε τίποτα ως δεδομένο γιατί τα πάντα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

#3. Θυμήσου, πως η ζωή δεν είναι διαγωνισμός. Ίσως σου φανεί δύσκολο να ρίξεις τους τόνους μιας και είσαι ζώδιο της φωτιάς αλλά προσπάθησε να το κάνεις, τουλάχιστον για αυτόν τον μήνα που διανύουμε. Να θυμάσαι πως δεν υπάρχει διαγωνισμός ανάμεσα στα δύο μέλη μιας σχέσης και πως πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τον αγαπημένο σου ως συνεργάτη και όχι ως ανταγωνιστή σε κάθετι που κάνεις. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθεί και η σχέση σου.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 2/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Λίτσα Πατέρα: Όσα είπε για την πρόβλεψή της μια μέρα πριν το φονικό σεισμό στη Σάμο

Ποιος χαρακτήρας είσαι από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια»…σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα