Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το καρό, το υπέροχο και διαχρονικό print που όλες λατρεύετε και θα το δείτε παντού αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

μόδας BSB που αποτελείται από ένα καρό σακάκι, ένα λευκό T-shirt και μια μίνι τζιν φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με στέκα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι δερμάτινα λαδί μποτάκι, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Το καρό print είναι από τα πιο αγαπημένα των celebrities που αγαπάμε, των fashion bloggers που τσεκάρουμε για να εμπνευστούμε για το στυλ μας και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα αλλά ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο look σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

#1. Η Bella Hadid λέει ναι σε ένα oversized καρό blazer που συνδυάζει με πουλόβερ, πουκάμισα και τζιν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις 23 Σεπ, 2020 στις 10:02 πμ PDT

#2. Συνδύασε το καρό blazer με ένα statement πουκάμισο, τζιν και καπέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 7 Οκτ, 2020 στις 11:42 πμ PDT

#3. To καρό blazer θα σε βοηθήσει να κάνεις πετυχημένα looks τόσο τις πρωινές ώρες όσο και τις βραδινές. Θα το φορέσεις με παντελόνια, τζιν, ζιπ κιλότ, φούστες αλλά και φορέματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 20 Σεπ, 2020 στις 1:38 μμ PDT

#4. Ένα καρό jacket ή μια μάλλινη ζακέτα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές εμφανίσεις σου. Συνδύασέ τα με ασορτί φούστες ή παντελόνια και δημιούργησε statement looks που ξεχωρίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 2 Οκτ, 2020 στις 11:42 πμ PDT

#5. Οι καρό κάπες είναι ακόμα ένα πανωφόρι που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Η γνωστή σειρά Emily in Paris που ακολουθεί μια νεαρή Marketing Manager στη Γαλλία μας έκανε όλες να θαυμάσουμε ακόμα περισσότερο τη γαλλική μόδα και να εμπνευστούμε από αυτήν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 30 Σεπ, 2020 στις 5:28 πμ PDT

#6. Η Leonie Hanne επιλέγει καρό κάπα σε ασπρόμαυρο σχέδιο και τη συνδυάζει με combat boots σε μπεζ απόχρωση. Τι ασπρόμαυρο καρό, το κόκκινο αλλά και το καφέ είναι αυτά που θα επιλέξουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν. Εσύ ποιο από τα παραπάνω πανωφόρια θα φορέσεις φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 2 Οκτ, 2020 στις 6:53 πμ PDT

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 26 -30/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα