Τα ωραιότερα tips για την περιποίηση των μαλλιών μας έρχονται από την Κορέα -Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

K-Beauty: Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην περιποίηση της επιδερμίδας. Οι Κορεάτισσες αποκάλυψαν τον τρόπο που φροντίζουν το δέρμα τους και τα πολλά, πάρα πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούν καθημερινά ώστε να παραμένει η όψη τους νεανική και άψογη.

Μας σύστησαν την τονωτική λοσιόν για παράδειγμα, ένα προϊόν που δεν λείπει ποτέ από την ρουτίνα περιποίησής τους. Παράλληλα μας μύησαν στην υπομονή που πρέπει να έχουμε κάθε φορά που περιποιούμαστε την επιδερμίδα αλλά και την ευλάβεια. 

Και τώρα έρχονται με τα αντίστοιχες συμβουλές, αυτή τη φορά για τα μαλλιά. Ναι, εκτός από τέλειο δέρμα έχουν και

τα πιο λεία, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Αρχικά, θα πρέπει να σας πούμε πως δίνουν μεγάλη σημασία στο τριχωτό της κεφαλής αφού από εκεί ξεκινούν όλα. Αν είσαι σωστά ενυδατωμένο τότε η ανάπτυξη της τρίχας είναι φυσιολογική και η υφή και όψη των μαλλιών τέλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @1.5_59 στις 31 Οκτ, 2020 στις 4:14 πμ PDT

Δείτε στη συνέχεια τα πιο σημαντικά μυστικά τους και ακολουθήστε τα asap.

Το νερό παίζει σημαντικό ρόλο στην περιποίηση των μαλλιών. Οι Κορεάττισσες χρησιμοποιούν ανθρακούχο αφού λειτουργεί σαν απολεπιστικό του τριχωτού της κεφαλής.

Απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα και το κρατά απόλυτα καθαρό και παράλληλα το προετοιμάζει για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν όπως είναι το σαμπουάν, το κοντίσιονερ και η μάσκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donghee Lee (M/U artist) (@mua__oklm___) στις 1 Νοέ, 2020 στις 6:46 πμ PST

Δίνουν μεγάλη σημασία επίσης στο pH του τριχωτού το οποίο εξισορροπούν με το ξύδι. Μία φορά την εβδομάδα, αφού απλώσουν το conditioner ξεπλένουν τα μαλλιά τους με αυτό.

Στο μπάνιο τους υπάρχουν πάντα οροί μαλλιών, ενυδατικά σπρέι και λάδια ενυδάτωσης ώστε ανάμεσα στα λουσίματα να προσφέρουν στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Cinnamon brown: Είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα