Σοφία Λεοντίτση: «Δεν με αγάπησαν στην ζωή μου ούτε καν εκείνοι που με δημιούργησαν»

Σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση προέβη η Σοφία Λεοντίτση λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 και υποδεχτούμε το 2023! Η τραγουδίστρια θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό, αναφέροντας πως η χρονιά που φεύγει ήταν μια παράξενη χρονιά για εκείνη.

Βέβαια, έζησε και την απόλυτη ευτυχία, καθώς είδε την οικογένειά της να μεγαλώνει, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.Δημοσιεύοντας, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες με τους δύο άντρες της ζωής της, τους γιους της, η Σοφία Λεοντίτση εξομολογήθηκε πως θα συνεχίσει να αγαπάει δυνατά τους ανθρώπους

της ακόμα κι αν η ίδια δεν αγαπήθηκε ούτε από αυτούς που τη δημιούργησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Λεοντιτση-Χριστοφοράκη (@sofia.leontitsi)

«Με αυτό αποχαιρετώ αυτή τη χρονιά… Μια χρονιά παράξενη συναισθηματικά και μια χρονιά που είδα πως όσο και όπως αγαπάω, δεν με αγάπησαν στην ζωή μου ούτε καν εκείνοι που με δημιούργησαν… Σκληρό αλλά αληθινό!

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα διαφορετική. Θα αγαπάω όπως ξέρουν να αγαπούν λίγοι και θα βγάλω δυο παιδιά πλήρη αγάπης. Στα δύσκολα που έρχονται θα έχω εσάς τους δυο να μου θυμίζετε όλα αυτά», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πένθος για τον Γιάννη Λάτσιο: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

 Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Full in love σε έξοδό τους – Φωτογραφίες

 Ανασκόπηση 2022: Οι 22 προσωπικότητες που «έφυγαν» από τη ζωή και μας σκόρπισαν θλίψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα