Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η on air αντίδραση, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» το πρωί της Τετάρτης 15/2 και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Ο μισθοφόρος μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική ζωή του.

Εδώ και λίγο καιρό δημοσιεύματα θέλουν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να βρίσκεται σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια. Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι

έτσι αρνείται να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις.

Η Φαίη προσπάθησε να με διακριτικότητα να αναφερθεί, λοιπόν, στα προσωπική του, ωστόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τήρησε σιγήν ιχθύος. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε, αν θέλει να μιλήσουν γι’ αυτό το κομμάτι, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Να μην την κάνεις την ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού μας» αναρωτήθηκε, αν ισχύουν όσα γράφονται για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς, όμως εκείνος δεν άλλαξε στάση: «Σε είχα πάρει να πάμε για καφέ οι δυο μας, δεν είχε χρόνο. Όταν έχεις θα πάμε και θα τα πούμε».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει: «Πάντα είμαι καλά. Γενικά δεν θέλω να μιλάω δημόσιο για τα προσωπικά μου. Είναι πολύ προσωπικό αυτό, δεν θέλω…».

Από την πλευρά της, η Ιλένια Ουίλιαμς είχε εξομολογηθεί σε παλιότερες δηλώσεις: «Ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ κοντά μου. Με στήριξε πολύ μετά την απώλεια του πατέρα του. Είναι πολύ κοντά μου. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με τον Κώστα ή κάποιον άλλον δεν θα στο έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την αποβολή της από το Survivor

 Μαίρη Παναγάκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου της

 Η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογείται: «Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα