Κοραλία Καράντη: «Kουβάλησα αυτό το τραύμα μέχρι την εποχή που αρρώστησε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί (24/5) η Κοραλία Κοράντη!

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους τρεις γάμους της και στο διαζύγιο των γονιών της…

«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός γιατί πίστευε ότι ο λόγος που χώρισαν από τη μητέρα μου ήταν που και εκείνη ήταν ηθοποιός. Ήταν κάτι που τον τραυμάτισε και αυτό πέρασε και στη σχέση του μαζί μου. Εγώ όσο ήμουν νέα δε μπορούσα να το διαχειριστώ και κουβάλησα

αυτό το τραύμα μέχρι την εποχή που αρρώστησε και τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής του μπόρεσα να τον βοηθήσω και να είμαι κάπως σαν νοσοκόμα του. Ήταν το δώρο που μου έκανε η ζωή για να μου δώσει κάτι που μου είχε στερήσει.

Δεν υπάρχει παιδί που να μεγαλώνει χωρίς τους δυο γονείς του και να μην κουβαλάει κάτι. Το διαζύγιο των γονιών μου ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκα πολύ νέα. Παντρεύτηκα μια φορά σε κάθε αρχή δεκαετίας της ζωής μου. Μια στην αρχή των 20, μετά των 30 και μετά των 40. Είχα μεγάλη αγωνία να το φτιάξω όλο αυτό.

Είχα άγχος μη πληγωθεί το παιδί μου από το διαζύγιο με τον πατέρα του. Ήταν βέβαια παρών ο πατέρας του, αλλά όχι όσο θα ήθελε ο μικρός…. Τον γιο μου τον έπαιρνα πολύ λίγες φορές μαζί μου στη δουλειά γιατί φοβόμουν. Δεν ήθελα να κολλήσει αυτό το μικρόβιο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κοραλία Καράντη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Σρόιτερ: Η απίθανη απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για την πρόταση που δέχτηκε η Ιωάννα Μπούκη για το GNTM

Χρήστος Συριώτης: «Όταν έμαθα για το πρόβλημα υγείας μου, η πρώτη σκέψη ήταν να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα