Αντώνης Σρόιτερ: Η απίθανη απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για την πρόταση που δέχτηκε η Ιωάννα Μπούκη για το GNTM

Τον Αντώνη Σρόιτερ συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον ψυχαγωγικών εκπομπών και τον ρώτησαν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η οποία πλησιάζει στο τέλος της, για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνύπαρξης με την Ιωάννα Μπούκη αλλά και την πρόταση που δέχτηκε εκείνη να συμμετάσχει ως παίκτρια στο GNTM.

Σχετικά με την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά φέτος, πολύ ανταγωνιστική…

Δίνουν όλοι τη μάχη τους και νομίζω ότι είναι μια χρονιά που όλοι οι σταθμοί θα κλείσουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Η ουσία είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός και καλός ανταγωνισμός, οπότε υπάρχει δουλειά για όλους. Γίνονται πράγματα στην τηλεόραση κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μια μονάδα πάνω, μια μονάδα κάτω λίγη σημασία έχει. Δουλειά να υπάρχει και να γίνονται ωραίες παραγωγές στην τηλεόραση».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει ένα project μαζί με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε: «Εδώ δεν προλαβαίνω να δω εγώ τη σύζυγό μου, θα τη δούμε και τηλεοπτικά; Όχι! Αυτά τα έχουν κάνει άλλα ζευγάρια, κάποια έχουν επιτύχει, κάποια έχουν αποτύχει. Εμείς δεν είμαστε σε αυτό το σκεπτικό. Οπότε, αν θέλει κάποιο κανάλι να κάνει ειδήσεις η Ιωάννα, θα είναι ανταγωνίστριά μου».

Όταν ρωτήθηκε για την πρόταση που δέχτηκε η Ιωάννα Μπούκη για το GNTM, ο παρουσιαστής ανέφερε χιουμοριστικά: «Και σε εμένα έγινε πρόταση για το GNTM αλλά είπαμε όχι…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της

 Σοφιάννα Αβραμάκη: Η αποκάλυψη για τους δύο παίκτες του Survivor που… μύριζαν!

 Άννα Μενενάκου: Η γνωριμία με τον Σωτήρη Τσαφούλια που κατέληξε σε μια δυνατή σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα