Άννα Μενενάκου: Η γνωριμία με τον Σωτήρη Τσαφούλια που κατέληξε σε μια δυνατή σχέση

Η Άννα Μενενάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία της με τον Σωτήρη Τσαφούλια. Το ζευγάρι μετρά τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του.

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο στο Λος Άντζελες για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Είπα ένα “χαίρω πολύ”. Εγώ

εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς τελικά η απλή γνωριμία κατέληξε σε μια δυνατή σχέση: «Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Εκεί ήταν και ο Πυγμαλίων που ετοίμαζαν την ταινία, οπότε τον γνώρισα καλύτερα. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε οτιδήποτε κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση».

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Άννα Μενενάκου:

Διαβάστε ακόμα:

 Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου για τον χωρισμό τους

 Πρω1νό 24/5: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Πρω1νό: «Αναμένονται έξι νέες διώξεις για την υπόθεση της Πάτρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα