Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Η οικογένειά μου είναι ο γιος μου, η μητέρα του, ο άντρας της και τα παιδιά τους»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έδωσε συνέντευξη στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη και αποκάλυψε αρκετά πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε για τον γιο του: «Ένα αγόρι 13 και ένα αγόρι 47 έχουν να συζητήσουν πολλά θέματα».

Μαγειρεύει; «Δεν μαγειρεύω τίποτα, μόνο αυγά και έχω ειδική μηχανή που φτιάχνει αυγά. Είμαι γκατζετάκιας, έχω και ένα σκύλο ρομπότ.»

Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί: «Ο ‘Φάρος’ πήγε ανέλπιστα καλά, διάλεξα ένα έργο που είναι πολύ ιδιαίτερο, χωρίς να ξέρω την επίδρασή του στον κόσμο.»

Για τον Μάρκο

Σεφερλή: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ικανός, είναι μια κατηγορία από μόνος του και είναι πάρα πολύ σημπαθητικός άνθρωπος. Θα δίσταζα να συνεργαστώ με τον Σεφερλή στο ”Παλλάς” γιατί θα είχα άλλα πράγματα να κάνω.»

Για τη ζωή του γενικά: «Είμαι ευτυχής γιατί τα τελευταία χρόνια πάνε πολύ καλά τα πράγματα στη δημιουργική αλλά και στην προσωπική ζωή μου».

Όσο για τη σχέση του ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει και απλά είπε: «Δεν απαντώ για τα προσωπικά μου γιατί δεν σας αφορούν».

Ποια άτομα θεωρεί οικογένειά του; «Οικογένειά μου είναι όλη η οικογένεια του γιου μου, η μητέρα του, ο άντρας της και τα παιδιά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα