Κωνσταντίνος Κυρανάκης: “Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της με αφοσίωση και της χρωστάω πολλά”

Ο 32χρονος υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο Πρω1νό και στην Άννα Ζηρδέλη για την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και τη ζωή του…

“Όσο κι αν ακούγεται περίεργο και παράδοξο για έναν άνθρωπο 32 ετών εγώ μπαίνω στην πολιτική και έχω μπει και αρκετά νωρίτερα, οπότε καταλαβαίνεις τι έχω αντιμετωπίσει στις παρέες μου και στη οικογένεια μου και στον κόσμο που συναντάω όταν λέμε ασχολούμαι με την πολιτική. Αλλά αυτό

κάνω, το αγαπάω πολύ. Τώρα κατεβαίνω για βουλευτής στις 7 Ιουλίου που έχουμε Εθνικές Εκλογές. Με την πολιτική ασχολήθηκα γιατί τα πράγματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις από τον καναπέ σου κάνοντας κριτική από τα social media γκρινιάζοντας ή κάνοντας ένα comment στον instagram. Στην Ελλάδα και εδώ που είμαστε στα νότια μπορούν να γίνουν πάρα πολλά υπέροχα πράγματα. Όλη η ανάπτυξη της Ελλάδας μπορεί να περάσει από τα νότια. Αλίμονο αν δεν μπαίνουμε στην πολιτική για να αλλάξουμε αυτή τη χώρα που τόσο πολύ αγαπάμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι προκλήσεις για εμένα. Αν τρομάζεις στα μεγάλα δεν έχεις θέση στην πολιτική. Χρειάζεται πολύ γερό στομάχι και καλά αντανακλαστικά και δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα.

Δουλεύω από 19 ετών. Έχω τελειώσει τη Νομική Αθήνας και κατά τη διάρκεια των σπουδών είχα παράλληλα δουλειές. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ένα κατάστημα ρούχων. Αργότερα ασχολήθηκα με το digital, έκανα διαφημίσεις, καμπάνιες, επικοινωνία ως ελεύθερος επαγγελματίας. Άρα ξέρω τι σημαίνει να κυνηγάς τις πληρωμές σου, ξέρω τι σημαίνει να πρέπει να πληρώσεις τους φόρους σου, τις εισφορές σου κάθε μήνα. Αυτό αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να λύσεις πραγματικά προβλήματα. Πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χρόνος στην ζωή του καθενός, αλλιώς τρελαίνεσαι. Έστω και μία ώρα την ημέρα στην καθημερινότητα σου πρέπει να την αφιερώνεις στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς.

Η μητέρα μου όταν έμαθε ότι θα ασχοληθώ με την πολιτική αντέδρασε, ήταν από τους ανθρώπους που δεν τους άρεσε καθόλου. Θαυμάζω τη μητέρα μου γιατί με μεγάλωσε μόνη της με αφοσίωση δίνοντας μεγάλο αγώνα, έτσι είναι αυτές οι οικογένειες. Και της χρωστάω πολλά. Δεν γνωρίζω αν μου έλειψε η πατρική φιγούρα, γιατί δεν το έχω ζήσει. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θέλω εγώ να γίνω πατέρας κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω οικογένεια”, ανέφερε στην συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Διαβάστε ακόμα: Άλεξ Φρανζολίνι: Ο πρώην σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου παντρεύτηκε και έκανε παιδί

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δίνω την εντύπωση ότι είμαι μες στην καλή χαρά, αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα