Ηλίας Μαμαλάκης: «Ζύγιζα 132 κιλά και έκανα επέμβαση στο στομάχι»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη για το Happy Day και μίλησε για τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο στομάχι, εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ξανά το «Μπουκιά και Συχώριο» ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να κάνει επέμβαση στο στομάχι, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: «Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο

της ζωής μου που ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό ήταν κακό γιατί κινούμουν δύσκολα, είχα μία βουλιμία και έκανα μια επέμβαση στο στομάχι, έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα.

Βέβαια, τα πρώτα χρόνια ο εγκέφαλος μου λειτουργούσε όπως ενός ανθρώπου που είναι παχύσαρκος δηλαδή έβαζα ένα μεγάλο πιάτο με μακαρόνια, κιμά και τυριά γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος και έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα. Έχω περιορίσει πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegetarian».

Σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια του γάμου του, ο ίδιος δήλωσε: «Έχω ζοριστεί οικονομικά στη ζωή μου. Στα πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου μου γύρω στις 28 του μηνός δεν υπήρχε φράγκο και θυμάμαι ότι έμενα στην Κυψέλη και τότε δούλευα στην Ομόνοια και πήγαινα με τα πόδια γιατί δεν είχα 4 δραχμές να πληρώσω το εισιτήριο, όμως ήμασταν ευτυχείς».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης:

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νυφικό-υπερπαραγωγή για τον γάμο της -Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει!

 Σάκης Αρναούτογλου: «Χρωστάω πολλά στον αδερφό μου, αν δεν ήταν, πολλά πράγματα θα ήταν αλλιώς»

 Τζόυς Ευείδη για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του και έχω περάσει καταπληκτικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα