Survivor All Star: «Λύγισαν» on camera Αγόρου και Μεταξά -«Έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από ψηλά»

Το νέο επεισόδιο του «Survivor All Star» προβάλλεται αυτή τη στιγμή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Μελίνα Μεταξά και ο Νικόλας Αγόρου έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του reality επιβίωσης και, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν χτες με τους συμπαίκτες τους από την ομάδα των Μαχητών, παρουσίασαν την πιο ευαίσθητη πλευρά τους.

Η Μελίνα Μεταξά δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη! Έκλαψα, ένα δάκρυ κύλησε και λύγισα και ‘γω όπως και τώρα γιατί τους αγαπώ πάρα πολύ.

Η οικογένειά μας είναι τα άτομα

που από εκείνα παίρνουμε δύναμη οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε αυτό το έπαθλο και ξέρω ότι όλοι είναι καλά εκεί έξω».

Από την πλευρά του, ο Νίκολας Αγόρου είπε συγκινημένος: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα! Δεν κλαίω τώρα από στεναχώρια αλλά κλαίω γιατί χαίρομαι πολύ που είχα έναν τέτοιο πατέρα και δεν θέλω να στεναχωριούνται τώρα οι δικοί μου και να νομίζουν ότι στεναχωριέμαι ή λυγίζω για αυτό. Δεν λυγίζω γιατί ο μπαμπάς μου μού δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που είναι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάποιοι έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από εκεί ψηλά».

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια για τον Γιώργο Τσούλη! Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του

«Τρία χρόνια δεν μιλούσαμε με την Μαρινέλλα, θίγομαι για ορισμένα πράγματα»

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Keywords
Τυχαία Θέματα