«Τρία χρόνια δεν μιλούσαμε με την Μαρινέλλα, θίγομαι για ορισμένα πράγματα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο γνωστός χορογράφος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπως αποκάλυψε, δεν είχε τα χρήματα για να παρακολουθήσει μαθήματα χορού, ξεκινώντας έτσι να δουλεύει στην οικοδομή.

«Τα λεφτά δεν φτάνανε και πιάνω δουλειά ως μπογιατζής. Ήμουν πιτσιρίκι και με βάζανε να τρίβω το μάρμαρο με το χέρι για να γίνει λείο για να περάσει ο μπογιατζής να το στοκάρει. Έπαιρνα 45 δραχμές, πολλά χρήματα για τότε. Μπορούσα να πληρώσω τη σχολή και έτσι πήγαινα στη σχολή χορού»,

είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Στη συνέχεια, ο χορογράφος ανέφερε: «Μόλις τελείωνα από την οικοδομή πήγαινα έξω από τη σχολή και περίμενα να ανοίξει, μετά έμπαινα μέσα, έκανα ένα ντους και άρχισα τη ρυθμική. Mετά περίμενα το τελευταίο μάθημα για αρχάριους που ήταν 8 με 9, ώστε να πάω μετά στο σπίτι μου να φάω, να κοιμηθώ και να ξυπνήσω το πρωί στις 6 παρά για να είμαι στις 8 στην οικοδομή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν επικοινωνούσε καθόλου με την Μαρινέλλα.

«Τώρα τα ξαναφτιάξαμε με την Μαρινέλλα και την βοήθησα λίγο στις τελευταίες της εμφανίσεις. Κοίταξε να δεις, έχω και ‘γω τις ιδιοτροπίες μου και θίγομαι για ορισμένα πράγματα. Προσπαθώ πια να τα πετάξω όλα αυτά αλλά δεν θέλω να πάω σε ψυχολόγο. Είναι μεγάλος μέρος της ζωής μου. Για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε. Πήγα όμως και την είδα στο Ηρώδειο γιατί ήθελα να την δω, αν και δεν ήθελα να πάω στο καμαρίνι. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, βεβαίως, είναι μια τεράστια καλλιτέχνιδα, κακά τα ψέματα.

Τελικά πήγα στα καμαρίνια γιατί κάθισα και σκέφτηκα, “γιατί δεν θα πάω;”. Μου είπε να την πάρω την άλλη μέρα τηλέφωνο, την πήρα, δεν την βρήκα και με πήρε εκείνη κάποια άλλη στιγμή. “Θα σε χρειαστώ, θα έρθεις;” μου είπε και πήγα. Όσο και εκείνη να είναι μια γυναίκα σκληρή, με τα προβλήματά της και όλο αυτό, δεν παύει να ξέρει ότι και ‘γω για εκείνη είμαι ένα μέρος της ζωής της.

Τώρα είμαστε όπως και πριν. Με παίρνει στο τηλέφωνο, τώρα που πήγα στο τηλέφωνο της πήρα διάφορα, την αγαπώ και θέλω να είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: «Είχα νευρική ανορεξία, έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ»

Τέμπη: Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας Μήτσκα -«Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου το όνομά της»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Ο απίστευτος λόγος που χώρισε σύντροφό της -«Έλεγε ότι ο Μπετόβεν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα