Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε από το Εφετείο 5 χρόνια μετά το τροχαίο – Η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο που σημάδεψε τη ζωή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το T-live, με την απόφαση που εξέδωσε στις 19/9 αύξησε το ποσό της αποζημίωσης και για την ηθική βλάβη και για την αναπηρία που προκλήθηκε στον παρουσιαστή ενώ μείωσε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, καθώς δεν φορούσε κράνος, από 30% στο 20%. Ακόμα, το Εφετείο δέχτηκε πως αποκλειστικά υπεύθυνος

για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου.

«Όταν είχα δει τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, σκεφτόμουν μέσα μου ότι ο άνθρωπος αυτός δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανέλθει ποτέ. Ήταν τόσο βαριά η κατάστασή του… Πίστευα ότι θα είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα χωρίς να μπορέσει να μιλήσει, να εκφραστεί, να κινηθεί και έχοντας ελάχιστη αίσθηση της πραγματικότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, ο οποίος αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο.

«Υπάρχει βελτίωση στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη τόσο στο νοητικό όσο και στο κινητικό επίπεδο. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες της αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησής του. Σε αυτό τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγός του. Εκ μέρους του ίδιου, της οικογένειάς του και του παιδιού του, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εσάς κυρία Στεφανίδου για τη βοήθειά σας».

Διαβάστε ακόμα:

 Διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές παίκτριας του φετινού Survivor

 “Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος”- πως θα το καταλάβεις

 Κρατερός Κατσούλης: «Αυτό που έχουμε συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα