Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ”Τα έχω βιώσει όλα! Μου γυρίζουν το κεφάλι και δεν μου σηκώνουν τα τηλέφωνα”

Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε στο Πρω1νό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα και οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν από την ομάδα.

”Ήμουν λίγο υπερβολική γιατί ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Την πλήρωσε αυτός που έλεγε τα περισσότερα” δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα αναφερόμενη στη δικαστική τους διαμάχη” και συνέχισε: ”Τη δουλειά δεν μπορούσα να την σταματήσω, για τις επιλογές μου δεν ντρεπόμουν, οπότε έπρεπε να σταματήσω το έξω”.

Για

τους ανθρώπους που συμβουλευόταν στα επαγγελματικά της και τα τυχόν λάθη αποκάλυψε: ”Πολλές φορές τον ρόλο του πως να διαχειρίζομαι τους συνεργάτες μου τον έπαιζε ο αρχισυντάκτης μου. Άλλες φορές ερχόμουν κοντά με τους συνεργάτες μου και αυτό είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Άλλες φορές έφταιγε ότι το έπαιζα ντίβα και εγώ. Δεν έχει χάσει κανένας άνθρωπος τη δουλειά του εξαιτίας μου, υπήρξαν μετακινήσεις”.

Τέλος για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν άνθρωποι που είχε κοντά της στο παρελθόν εξομολογήθηκε: ”Όλα τα έχω βιώσει, unfollow στα social media, να γυρίσουν το κεφάλι όταν με βλέπουν, να μην μου σηκώνουν το τηλέφωνο. Αυτό είναι αστείο, γελάω… Χαίρομαι που έγινε αυτό, τι να κάνω 30 άχρηστους ανθρώπους καλύτερα 5 και καλοί”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα