H Kate Middleton μας δείχνει τα 10 αγαπημένα της παλτό

H Kate Middleton έχει μια αδυναμία στα παλτό και πάρα πολλές φορές τα φοράει και ως φορέματα. Παρακάτω θα δεις τα 10 παλτό της Kate που μας αρέσουν πολύ και σου έχουμε ιδέες για το πώς να φορέσεις παρόμοια παλτό στην καθημερινότητά σου!

Το γκρι είναι ένα κλασικό χρώμα για παλτό και μια πολύ καλή επιλογή αν θες ένα παλτό που θα ταιριάζει σε κάθε σου εμφάνιση.

Φέτος

το κόκκινο είναι το Νο1 χρώμα της σεζόν και σου προτείνουμε να το τολμήσεις ακόμα και στο παλτό σου!

Το baby blue είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα για παλτό και μπορεί η Kate να το φοράει το παλτό της με καπέλο, ακριβά κοσμήματα και γόβες αλλά εσύ θα μπορούσες άνετα να το συνδάσεις με την αγαπημένη σου τζιν καμπάνα και να δείχνεις εξίσου fabulous.

Aν είσαι καστανή, όπως η Kate, αυτή η απόχρωση του μπορντό-καφέ είναι ιδανική για σένα!

Το dogtooth είναι και φέτος τάση, όπως κάθε χρόνο, εδώ και 3-4 χρόνια, και μια κλασική επιλογή για το παλτό σου.

Αν είσαι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις σου και δεν είσαι καθόλου απρόσεκτη και ατσούμπαλη τόλμησε να πάρεις ένα τόσο ανοιχτόχρωμο παλτό. Βασική προυπόθεση να παραμένει πάντα πεντακάθαρο!

Τα παλτό σε Α γραμμή, σαν αυτό το μπλε που φοράει η Δούκισσα είναι μόνο για βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις. Keep it in mind!

To baby pink είναι μια επίσης αγαπημένη απόχρωση για παλτό και ταιριάζει τέλεια με λευκά outfits και denim!

Το μάλλινο παλτό θα σε κρατήσει ζεστή όλο τον χειμώνα. Επέλεξέ το σε πράσσινη απόχρωση που ταιριάζει σε ξανθιές αλλά και μελαχρινές γυναίκες!

Αν σου αρέσει να τολμάς τότε τόλμησε να αγοράσεις ένα φούξια παλτό που θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου για φέτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα